Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

KRJ

Takaisin hevoseen

 

#Tarinakisa 1

#Tarinakisa 2

#Tarinakisa 3

 

    Kutsu         Paikka  Taso Tulokset 
 

19.12.2016 PATU7585 Grand Prix  
19.12.2016 PATU7585 Grand Prix  

18.12.2016 PATU7585 Grand Prix  
18.12.2016 PATU7585 Grand Prix  

17.12.2016 PATU7585 Grand Prix  
17.12.2016 PATU7585 Grand Prix  

16.12.2016 PATU7585 Grand Prix  
16.12.2016 PATU7585 Grand Prix
15.12.2016 PATU7585 Grand Prix  
15.12.2016 PATU7585 Grand Prix

 

 

 

 

Tarinakisa 1.

Kutsu | 8. Grand Prix | 24.01.2017

Tehtävä 3.
Kisapäivä alkoi mukavasti. Kaikkialla oli tasaisesti hulinaa, ja hevoset huutelivat toisilleen terveisiä.
Kisapaikalle oli kertynyt paljon katsojia, vaikka oli vasta varhainen aamu, ja heitä kierteli katselemassa hevosia kamerat kaulassa.

Tarina

Flanca oli juuri laittamassa satulaa Latinin selkään, kun läheinen heinäkasa räjähti kuin ilotulitus.
"MURMELI!" Hihkaisi vieressä seisonut pikkupoika iloisesti ja osoitti heinäkasasta syöksyneen eläimen perään.
"Ei Reijo, se oli vain todella lihava orava." Toppuutteli nauruaan pidättelevä äiti lastaan ja hätisteli lapsensa jatkamaan matkaa. Seuraavat pari tuntia kaikki näkivät murmeleita kaikkialla, ja sattuipa joku kutsumaan chihuahuaa pyyleväksi oravaksikin...
 

 

Tarinakisa 2.

Kutsu | 3. Grand Prix | 24.01.2017

Luokka 3: valitse jokin kirjallisuuden genre ja kirjoita tarina suorituksestanne niin, että tuomarin on pakko ymmärtää mistä genrestä puhutaan. Esimerkiksi voit kirjoittaa romanttisesti vähän turhankin kaunistellusti tai voit kirjoittaa jännittävän trillerin siitä miten autonne ryöstettiin tms. Tuomari arvostelee oikeinkirjoitusta, genren erottuvuutta ja luovuutta. Ei maksimipituutta, mutta pituus ei vaikuta arvosteluun.

 

Tarina

Ilta oli jo ehtinyt laskeutua, kun Flanca lopulta myönsi olevansa eksyksissä. Lyhyeksi metsätieksi luultu ura vain jatkui ja jatkui, eikä kääntöpaikkaa näkynyt. Kirottu navigaattori, joka oli ensin käskenyt kääntymään tänne, kehtasi nyt vaatia täyskäännöstä.

Etupenkillä nököttävä koira alkoi käydä levottomaksi ja kuoputti ovea anovan näköisenä. Flanca huokaisi ja pysäytti autonsa. Kai sitä pitäisi vähän jaloitella itsekin.

Flanca pysäytti auton ja päästi koiransa ulos. Samalla hän päätti purkaa myös Latinin ulos hetkeksi, hevonenkin ansaitsi jaloittelutauon.

Taluteltuaan friisiläistä metsätiellä miltei vartin, kun se yhtäkkiä kävi levottomaksi ja vilkuili pimeään metsään korvat höröllä. Metsä alkoi rytistä. Oksat paukkuivat ja Flanca oli erottavinaan vilkkuvia valoja risujen keskeltä. Missä koira oli? Miksei se haukkunut ja varoittanut?

Hätääntyneenä Flanca lähti kiskomaan Latinia perässään koppiin, mutta tamma ei suostunut liikahtamaankaan. Rytinä kävi voimakkaammaksi, Flanca oli aivan varma, että sieltä hyökkäisi vähintäänkin karhu. Tai alien, sillä hän erotti taas valoja.

Pusikosta loikkasi esiin häntäänsä heiluttava koira, perässään kaksi otsalampuilla aseistautunutta telttailijaa. Flancan ilme oli ilmeisesti näkemisen arvoinen, sillä kaksikko purskahti sydämelliseen nauruun.

Koira oli ilmeisesti pamahtanut heidän leiriinsä, ja lähtenyt tarpomaan takaisin saatuaan kyllikseen makkaraa. Telttailijat olivat halunneet varmistaa, että koira pääsisi isäntänsä luokse ja lähteneet perään. He neuvoivat Flancalle paluureitin, ja säikähdyksellä selvinnyt kolmikko pääsi jatkamaan matkaa turvallisesti.

 

Tarinakisa 3

Kutsu | 5. Grand Prix | 01.03.2017

Luokka 5: Linkitä netistä/tee meemi, joka kuvaa kilpailupäivänne kulkua. Liitä mukaan lyhyt kuvaus, mikä meemissä teidän päiväänne kolahtaa.

 

Tarina

​Ratsastaja unohti radan alkukumarruksen jälkeen, ja päätyi tekemään, mitä päähän pälkähti. Yleisö puhkesi suorituksen jälkeen raikuviin aploodeihin.

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2019 Anarchie - suntuubi.com