Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Nimi Kahweol AWB Rotu, sukupuoli trakehner, ori
Syntymäaika 30.10.2018, 0 v Säkäkorkeus, väritys 165 cm, 
Rekisterinumero VH18-021-0182 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso 160 cm Kasvattaja Anarchie

 

 
i. Melanges Dompteur
trak rt 164 cm 
VH17-021-0235
ii. Fehlerlos
trak 163cm mkm
VH15-021-0696
iii. Harmlosevm
trak 168 cm rnkm
iie. Fehlerhaftevm
trak 161 cm m
ie. Domencia
trak 164cm rt
VH17-021-0181
iei. Qustello
trak, 165cm, rt
iee. Doremi
trak, 160cm, prt

e. Kaempferia AWB
trak m 167 cm
VH17-021-0051

ei. Asar
trak 170 cm
KTK-II
VH16-021-0499
eii. Balefireevm
trak rn 174 cm
eie. Abetterevm
trak trn 170 cm
ee. Kmeiracath
trak 167 cm
KTK-II, Champion, ERJ-I
VH15-021-0217
eei. Frekunalevm
trak, 170cm, m
eee. Kouenalevm
trak, 166cm, prn

iii. Harmlos oli 168cm korkea, näyttävä ruunikonkimo ori, joka kuului aikoinaan Saksan kovimpiin trakehnereihin, eikä suotta. Harmlos kilpaili vakiratsastajiensa kanssa esteradoilla aina 18-vuotiaaksi asti, eikä vanhoilla päivillään ori ikinä näyttänyt muille vanhuuttaan, vaan liikkui sulavasti ja notkeasti kuin nuori hevonen. Orilla kilpailtiin ympäri Euroopan ja se niitti menestystä missä tahansa. Tähtikautta jatkui 10-vuotiaaksi asti, jonka jälkeen ori siirtyi lähinnä jalostuskäyttöön aina silloin tällöin startaten aluekilpailuissa. Jälkeläisiä ori jätti jälkeensä noin 70 kappaletta joka puolelle Eurooppaa, joista suurinosa kilpailee isänsä jalanjäljissä vaativissa esteluokissa. Harmlos oli ratsastettaessa vaativanpuoleinen, mutta osaavalla ratsastajalla ori kulki täydellisesti. Ori kuoli 30-vuotiaana vakavan ähkyn seurauksena. 

iie. Fehlerhaft oli musta 161cm korkea trakehnertamma suurella luonteella. Tutummin vain Haffe, oli kaunis ja temperamenttinen tamma, jonka kanssa ei varmasti tullut yhtään tylsää päivää. Omistajansa sanoin hevonen oli oikea jääräpää, eikä se luovuttanut koskaan. Haffe kilpaili esteillä ja siltä löytyikin runsaasti estesilmää, voimaa ja ketteryyttä. Vaikka tamma olikin hieman häslän oloinen hypätessään, sijoituksia sateli kuitenkin runsaasti. Tammalla käytiin myös muutamissa koulukilpailuissa, mutta siltä puolelta ei menestystä tullut. Haffe siirtyi siitoskäyttöön 11-vuotiaana ja se jätti jälkeensä kuusi hienoa varsaa. Tamma menehtyi valitettavan ähkyn seurauksena 24-vuotiaana. 

© Dimma 

eei. Frekunal on 170cm korkea komea musta trakehnerori. Tutuimmille pelkkä Fred on herkästi kuumuava ja itsepäinen esteratsu Saksasta. Orilla on hieno hyppytyyli ja se on erittäin tarkka ja varma esteillä. Kouluratsastuksessa ehkä hieman kömpelö ja tylsistyy nopeasti koulukiemuroihin. Fred on itsepäisyydestään huolimatta monen lemppari, sillä se on hurjan miellyttämisenhaluinen ja komea. Ori onkin saavuttanut paljon suosiota ulkonäkönsä takia, mutta ei se esteilläkään mikään tuntematon nimi ole. Frediltä löytyy iso kasa sijoituksia ja sitä on käytetty paljon jalostukseen ympäri maailman.

eee. Kouenal on kaunis trakehnertamma Ruotsista. Tämä 166cm korkea punaruunikko tamma on varmasti tallin suosikkihevonen. Vaikka siltä löytyy itsepäisyyttä ja kiukkupäiviä, on se helppo käsitellä ja erittäin miellyttämisenhaluinen. Tamma on suurimmaksi osaksi ajasta oikein lempeä yksilö ja sen kanssa on mukava tehdä töitä. Unna on kenttäpainoitteinen ja taitoa siltä jokaiseen osuuteen löytyykin, hurjasti! Unna on kovin monipuolinen tamma ja koska se on yleisesti ottaen rauhallinen ja helppo käsitellä ja sopii kenttäratsastukseen mainiosti. Hevonen ei myöskään pelkää haasteita, joten iso plussa siitä. Unna on kohtuullisesti sijoittunut hevonen ja siltä löytyy muutama hieno jälkeläinen, lähinnä Ruotsista ja Saksasta.

(Manaaja)

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com