Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Cranleigh Prometheus

KTK-II, Premier

Hevosen nimi Prometheus
Sukupuoli ori
Rotu holsteininhevonen
Säkäkorkeus, väri 166 cm, ruunikko
Syntymäpäivä 21.04.2016, Iso-Britannia
Ikä 8 v
Ikääntyminen satunnainen
Koulutus helppo A, 160cm
Kasvattaja Cranleigh Equestrian Centre
Omistaja VRL-14465 Anarchy
Reknro. VH15-044-0169
Copyt Suomen Hippos / Pirje Fager-Pintilä

 

Luonnekuvaus

Lorem ipsum

 

Suku

i. Pistachio CRN
holst 166cm m
KTK-II
VH15-044-0076

 
ii. Paladium
holst 
VH14-044-0276
iii. Peter Pan
iie. Camarine
ie. Carmelita GER iei. Security
iee. Cadence GER
e. Prominente PB
holst 165cm rt
VH15-044-0147
ei. Castlevania
holst 165cm
ERJ-I​
VH15-044-0059
eii. Castle Forbes
eie. Salicia
ee. Polastern
holst 164cm 
VH15-044-0061
eei. Pole Star
eee. Gehenna II

 

Sukuselvitys

eii. Castle Forbes on rotevarakenteinen mustanruunikko saksalaisori, joka on luonteeltaan hyvin temperamenttinen. Alkujaan "Forbi" on lähtöisin Dannenhofin siittolasta, josta ori myytiin sen nykyiselle omistajalle Kevin Donnerille orin ollessa kaksivuotias. Donnerin kisatallissa Castle Forbes kuuluu miehen ehdottomiin luottohevosiin, sillä särmikkäästä ja joskus hieman kovapäisestä luonteestaan huolimatta Forbi on kyvykäs esteratsu, joka on niittänyt menestystä Kevinin kanssa kansallisen tason esteillä. Erityisen hyvin 140cm esteillä pärjännyt Forbi hyppää hyvällä tekniikalla, mutta raskaamman rakenteensa puolesta orin taidot eivät aivan riitä astetta kovemmalle tasolle. Tällä hetkellä kolmetoistavuotias Forbi on astunut seitsemäntoista tammaa ja tulevaisuudessa Kevin yrittää saada Forbille jalostusoikeuden myös Saksan ulkopuolelle.

eie. Salicia kilpaili menestyksekkäästi esteradoilla aina kahdeksan vuoden ikään asti, kunnes tamman selkä alkoi reistailla. Ensimmäisten oireiden ilmettyä kilttiluonteisesta kimosta muuttui pikkuhiljaa ärtyisä hevonen, joka pyrki saamaan ratsastajan selästään alas keinolla millä hyvänsä. Valitettavasti tamman pukittelua ei otettu aluksi vakavasti, vaan ensioireiden ilmettyä Salicia kisasi vielä puolet kaudesta, kunnes seinä tuli lopullisesti vastaan. Eläinlääkärin tutkimuksissa paljastui, että Salicialla oli synnynnäinen selkävika ja että tamma oli niin huonossa kunnossa, ettei sillä voitaisi enää ratsastaa. Tamman silloinen omistaja möi sen pienelle kölniläissiittolalle pilkkahintaan, vähätellen tottakai tamman ongelmia. Toisen varsansa jälkeen vasta yksitoistavuotias Salicia oli niin rikki ja kivulias, että tamma jouduttiin lopettamaan heti nuorimman varsan ollessa vieroitusikäinen.

 (Skurvash, VRL-01372)

 

Jälkeläiset

 

 

Kilpailut

Hyppykapasiteetti ja rohkeus Kuuliaisuus ja luonne
3023.70 p. 3609.11 p.
ERJ
6632.81p (vt. 11)

 

Näyttelyt

Premier palkittu (67%)

01.11.2015 Brokeback, VSN-näyttelyt: RCH 10p.

KTK-II palkittu helmikuussa 2016 (72p)


Päiväkirja ja valmennukset

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com