Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

© Pirje Fager-Pintilä / Suomen Hippos

Nimi Master of Slaves RIB Rotu, sukupuoli Holstein, ori
Syntymäaika 11.09.2017 Säkäkorkeus, väritys 173 cm, 
Rekisterinumero VH18-044-0069 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso Intermediate II Kasvattaja Ribcage's Warmbloods

 

Isä. Silverbrand Imperio
holst, 169cm, mkm
VH17-044-0010
ii. Ikarus IV
holst, 169cm, mrn
VH14-044-0021
iii. Daedalusevm
holst, 172cm, m
iie. Isabelleevm
holst, 168cm, trn
ie. Corleona
holst, 169cm, rnkm
VH14-044-0034
iei. Don Corleoneevm
holst, 172cm, m
iee. Licicaevm
holst, 167cm, mkm
Emä. Trostlos' Queen Of Blame
holst 171cm rn
KTK-III
VH16-044-0158
ei. King Of Shame
holst, 172cm, rn
KRJ-III
VH16-044-0040
eii. Opacity On Mindsevm
holst, 170cm, rn
eie. Bell's Voiceevm
holst, 165cm, m
ee. Through the Acacia
holst, 166cm, rn
KRJ-I
VH16-044-0038
eei. Through the Heartevm
holst, trn
eee. Vallianceevm

 

eii. Opacity On Minds on ruunikko kouluratsu. Säkäkorkeutta tältä toisella palkinnolla kirjatulta holsteinorilta löytyy 170 senttimetriä. Luonteeltaan Opacity on melko mutkaton, mutta kiihtyy ajoittain kisatilanteissa. Ori on kuitenkin niittänyt menestystä kouluratsastuksessa ja siksi tammanomistajat ovat kiinnostuneet siitä jalostusmielessä. Opacity on vähitellen lopettelemassa kilparatsun uraansa ja siirtymässä kokonaisvaltaisesti jalostukseen.

eie. Bell's Voice on kiiltävänmusta, 165-senttinen holsteintamma. Se on kilpaillut kansallisella tasolla kouluratsastuksessa. Nykyään tamma toimii siitostammana ja harrasteratsuna. Kingi on tamman ensimmäinen jälkeläinen ja tätä kirjoittaessa varsoja on kertynyt Bellelle kolme kappaletta. Luonteeltaan tamma on hieman kovapäinen käsiteltävä, mutta äärimmäisen osaava ja nöyrä ratsu. Omistajansa kanssa se osaa olla oikea halinalle, mutta tuntemattomille tamma näyttää hapanta naamaa.

eei. Through the Heart oli leikkisä, iloinen ja varsin vilkas tummaruunikko holsteiner, joka nautti huomion keskipisteenä olemisesta. Se toi paljon lisäiloa (tai huokauksia) omalla persoonallaan sinne, missä ikinä sattuikaan kulkemaan. Orii muutti elinaikanaan useita kertoja paikasta toiseen, mutta se ei tuntunut rohkeaa persoonaa liiemmin haittaavan. Herosta sukeutui lopulta hieno kouluratojen macho, joka kiersi maailmaa kilpailujen perässä. Aktiivisen ja tapahtumarikkaan nuoruutensa jälkeen ori sai viettää eläkepäiviään astuen tammoja ja pysyen saman siittolan hoivissa. Hero sai peräti 12 varsaa, joista useat saivat menestystä näyttelyistä ja kilpailuista.

​eee. Valliance osasi todella olla kouluhevonen: ja sen se myös mielellään näytti. Vaaleanruunikko tamma tuntui vain leijuvan kouluradoilla lihaksikkaasta olomuodostaan huolimatta ja sen notkeus ja tasapaino herättivät monessa ihastusta. Valliancen oli kouluttanut ammattikouluvalmentaja, joka kilpaili tammalla ahkerasti ja menestyksellä. Se saavutti niin alue kuin kansainvälisiäkin sijoituksia ja kilpaili aina GP tasolle saakka. Tamma joutui kuitenkin 15:n vuoden vanhana jättämään taakseen tutun kotitallinsa, ja muuttamaan Hollantiin hevosen ostaneelle siittolalle. Siellä ollessaan Valliancen nimi piirtyi monen puoliverisen sukuun, ja sai tammana paljon arvostusta vielä vanhuuden päivilläänkin.

© Rinaz VRL-13627

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com