Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Hafei AWB

Ei meriittejä

Kuva tähän

Copyt © 

Nimi Hafei AWB Rotu, sukupuoli Englanninpuoliverinen, tamma
Syntymäaika 25.07.2018, 0 v Säkäkorkeus, väritys 168 cm, ruunikko
Rekisterinumero VH18-202-0025 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso 150 cm Kasvattaja Anarchie

 

Luonnekuvaus

Lorem ipsum

 

Suku

i. Maserati Krypton 
brdbg 169cm rn
VH15-066-0028

ii. My Warrior
brdbg 170cm rn
VH11-066-0025

iii. One Way or Another
brdbg 165cm rt
iie. Take a Chance
brdbg 170cm rn
ie. Chanella II
brdbg 173cm rt
VH11-066-0026
iei. Mr. Rocket
brdbg 170cm mrm
iee. Cheynne II
brdbg 170cm rt
e. Hayley Kern
168 cm kwpn
EV-II

VH16-012-0112
ei. No Kidding!
165 cm kwpn
VH15-012-0527
eii. Adalrico
eie. Manjusha
ee. Emmylou
165 cm kwpn
VH15-012-0202
eei. Song Of True
166 cm rn
eee. Make Up
164 cm rn

iii. One Way or Another on vuonna 1999 syntynyt rautias brandenburgilainen ori. One Way or Another on Saksassa menestynyt estepainotteinen ori, joka hyppää kansainvälisellä tasolla luokkia 140-160cm. Kapasiteetikas ja ketterä ori on jättänyt jälkeensä muutamia kymmeniä jälkeläisiä ympäri Saksaa. Suurin osa One Way or Anotherin jälkeläisistä onkin menestyneitä este- ja kenttäratsuja. 

iie. Take a Chance on ruunikko brandenburgilaistamma, joka on syntynyt vuonna 1994. Take a Chance hyppäsi ratana 160cm esteitä kansainvälisellä tasolla saakka. Jalostuskäyttöön tamma siirtyi vasta pitkä harkinnan jälkeen, sillä menestyneen kilpahevosen uraa ei haluttu katkaista liian aikaisin. Tak a Chance kilpailikin suhteellisen iäkkääksi asti ja siirtyi sitten siitoskäyttöön. Se on varsonut tähän mennessä kolme varsaa.

iei. Mr. Rocket syntyi v. 1997 saksalaisessa Keifa Stud-nimisessä siittolassa. Mr. Rocket on tummanruunikko, 170cm korkea, estepainotteinen ori. Hyppykapasiteetin orilta pongasi Joan Fritsberg niminen saksalainen kilparatsastaja, joka osti orin mukaansa Keifa Studista tämän ollessa 3-vuotias. Pari vuotta oston jälkeen Mr. Rocket näkyikin ensi kertaa estekentillä. Tämä ori hyppää loistavalla tekniikalla ja rohkeutensa puolesta se ei karttanut mitään erikoisesteitä. Ratana ori hyppäisi "nuoruusvuosinaan" 130cm. Koulupuolellakaan Mr. Rocket ei ollut lainkaan hassumpi, vaikka painotukseltaan olikin esteratsu. 

iee. Cheyenne on vuoden 2000 mallinen ratsupuoliverinen. Cheyenne II on kooltaan lähemmäs 170cm korkea, rautias, läsipäinen tamma. Cheyenne II kilpaili myös rataesteiden parissa. Suoritettuaan muutaman estekisan suosiolla, tamma starttasi myös muutamissa kenttäkisoissa. Rohkea ja nopeaoppinen tamma oli omiaan lajissa, mistä se keräsikin useita sijoituksia ja pari voittoakin. Myöhemmin tamma siirtyi kokonaan siitoskäyttöön ja on varsonut mitä upeimpia ja komeimpia hevosia niin este- kuin kenttäratsastukseenkin. Varsoilleen se on periyttänyt rohkean, pelkäämättömän luonteensa sekä juuri estehevoselle sopivaan rakenteen.

(Maru)

eei. Song Of True, vaaleanruunikko pikkupiru. Säkää tältä löytyy 166cm, mutta luonnetta löytyy kyllä ja paljon. Millään ori ei tahtoisi olla paikoillaan ja pelkkä eteenpäin käskyn ajatteleminen riitti siihen, että tämä tuntuu jo lähtevän alta. Malttoi kuitenkin juuri ja juuri odottaakin käskyä, ainakin melkein aina. Orin mielestä ainoa oikea tapa lähteä liikkeelle on kuin tykin suusta ammuttuna, ori nimittäin lähtee kaahottamaan ja vauhdilla, vaikka tekisikin puolipidätteitä heti eteenpäin kannustamisen jälkeen. Esteillä ei voinut edes kuvitella pääsevänsä radalta tämän kuumumatta.

eee. Make Up, Ruunikko 164 cm korkuinen kiltti tamma, ehkä jopa vähän laiskanpuoleinen. Tammaa käytettiin 7 vuotiaana ja vanhempana harrasteratsuna, koska oli ikäisiään jäljessä jalostuskäytön vuoksi. Harrasteratsuna sai kokea myös muutamia kilpailuita, mutta mikään supertähti tämä ei ollut. Tamman varsoja sen sijaan näkyy silloin tällöin kisakentillä ja jalostuksessa.

(Jasmin VRL-12914, muokkaillut Anarchy)

 

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi

 

Meriitit

 

 

 

 

Kilpailut

Jaoksen alaisia, ellei toisin mainita.


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) -

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com