Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

 

Muuttanut tänne

 

 

Dessa Bambina

 

Hevosen nimi Bambina
Sukupuoli tamma
Rotu Trakehner
Säkäkorkeus, väri 168 cm, musta
Syntymäpäivä 02.04.2015
Ikä 8 v
Ikääntyminen satunnainen
Koulutus VaA, 120cm
Kasvattaja Jadessa Warmbloods
Omistaja VRL-14465 Anarchy
Reknro. VH16-021-0091
Copyt Bob Langrish  

 

Luonnekuvaus

 

 

Suku

i. Trze Verdi
trak 167 cm
VH13-021-0511
ii. Manchester United
trak prt 167 cm
KRJ-I, KTK-II, Ch
VH14-021-0014
iii. Arsenalevm
161cm, rn
iie. Baronessaevm
166cm, trn
ie. Visible Karma
trak rn 164 cm
VH12-021-0461
iei. General Fiasco 
trak 170 cm, prn
iee. Lauretta
trak 167 cm, rn
e. Burning Soul Dessa
trak 167 cm
KRJ-I, Preferent
VH14-021-0004
ei. Chaliente Junior
trak 168 cm
KRJ-II, YLA2
VH11-021-0456
eii. Chaliente II
trak, m, 170cm
eie. Like A Virgin
trak, rn, 168cm
ee. Burn This Disco
trak 169 cm
KRJ-I, YLA2, Star
VH13-021-0499
eei. Saturday Dance
trak, trn, 170cm
eee. Burning Heart
trak, tprn, 167cm

Sukuselvitys

iii. Arsenal oli komea 161cm korkea, ruunikko trakehnerori. Ori kilpaili menestyksekkäästi Grand Prix tasolla ja kilpaili aikoinaan vOlympialaisissa Saksan maajoukkueessa. Arsenalilla on useita Grand Prix tasolla kilpailleita jälkeläisiä, ori on jättänyt myös muutamia hyviä kansainvälisen tason estehevosia. Arsenalia kehuttiin miellyttäväksi hevoseksi ja ahkeraksi työmyyräksi, joka oli aina valmiina aloittamaan hommat. 

iie. Baronessa oli 166cm korkea, tummanruunikko tamma. Baronessa kilpaili Grand Prix tasolla sijoittuen muutamia kertoja. Tammalla myös kilpailtiin esteratsastuksessa 120cm luokissa. Tammalla on Manchester Unitedin lisäksi kaksi muuta varsaa. Baronessaa kuvailtiin kuumaksi ja tuliseksi tammaksi, jolla oli erittäin näyttävät liikkeet. Tamma ei periytä tulista luonnettaan varsoihinsa. 

(Frida)

eii. Chaliente II oli musta trakehner ja loistavaliikeinen Grand Prix -tason kouluori. Se kiersi kisaajansa kanssa kansainvälisiä koulukisoja, sijoittuen todella hyvin. Chaliente II oli myös siitoskäytössä hyvin aikaisin, tästä johtuen se on jättänyt jälkeensä vajaa 100 jälkeläistä, joista muutamia on nähty isänsä tavoin kansainvälisillä kouluradoilla Int I-GP -tason luokissa. Kun ori oli 15 -vuotias, se rikkoi jalkansa laukatessaan pellolla kuoppaan ja se siirtyi vain kevyeeseen käyttöön eikä sillä enää kilpailtu. Lopulta orin ollessa 17 -vuotias, se lopetettiin jalkavaivojen ja pahentuneen pölyallergian vuoksi.

eie. Like A Virgin oli 120cm -tasoinen estetamma. Tammalla alettiin kisaamaan satunnaisesti 5 -vuotiaana myös kouluradoilla vaativa A -tasolla. Lupaava tamma kuitenkin kuoli auto-onnettomuudessa ollessaan 8 -vuotias. Se jätti jälkeensä 4 jälkeläistä, joista 2 oli oreja ja 2 tammoja. Like A Virgin ehti sijoittua kouluradoilla vain 10 kertaa, mutta niistä jopa puolet oli voittoja.

eei. Saturday Dance oli komea trakehnerori. Säkää orilla oli 170cm ja väriltään se oli tummanruunikko. Ori sydämeltään oikein kultainen ja se halusi aina miellyttää muita. Kouluratsastuksessa Dance kisasi Grand Prix-tasolla, sijoittuen upeat 51 kertaa. Ori on myös aikanaan kantakirjattu II-palkinnolla ja se on ollut haluttua tavaraa jalostuksessa. Dancella on 19 jälkeläistä, joista jokainen on jollain tapaa tekemisissä kouluratsastusporukoiden kanssa. Ori kuoli ähkyyn ollessaan 23-vuotias.

eee. Burning Heart oli 167cm korkea, tummanpunaruunikko trakehnertamma. Tamma on menestynyt näyttelyissä ja saanut hienoja palkintoja, se on myös kantakirjattu I-palkinnolla. Kouluratsastuksessa tamma kilpaili Intermediate I-tasoisissa luokissa ja on sijoittunut niissä 38 kertaa. Tamma loukkasi jalkansa viimeisiksi jääneissä kisoissaan ja sen jälkeen se siirretiin pelkkään siitoskäyttöön. Jälkeläisiä sille kertyikin huimat 12 kappaletta, näistä suurin osa on kouluratojen tähtiä. Burning Heart jouduttiin lopettamaan jalkavaivojen mennessä pahemmaksi. Kuollessaan se oli 24-vuotias.

(Joe)

 

Jälkeläiset

 

 

 

Kilpailut
 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com