Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Muuttanut tänne

Deliah BE

Hevosen nimi Deliah
Sukupuoli tamma
Rotu brandenburginhevonen
Säkäkorkeus, väri 163 cm,
Syntymäpäivä 03.02.2009, Saksa
Ikä 8 v
Ikääntyminen satunnainen
Koulutus vaativa A, 120cm, CIC2
Kasvattaja Belvine
Omistaja VRL-14465 Anarchy
Reknro. VH05-066-5702
Copyt Bob Langrish  

 

Luonnekuvaus

 

 

Suku

i. Donnerstag KW
brdbg 168 cm m
VH03-066-8453
ii. Zu Gunster GER iii.
iie.
ie. Gesamt Dame iei.
iee.

e. Hertha Eva
brdbg
VH03-066-9116

ei. Alosis Markus
brdbg 162 rn
eii. Ignate IV
brdbg 165 rn
eie. Crescentia Evelyn
brdbg 162 trn
ee. Freja Ariane GER
brdbg 174 prn
eei. Jeremia Geert
brdbg 170 prn
eee. Sigi Meta
brdbg 169 rn

Sukuselvitys

Alosis Markus eli tutuille pelkästään Markus, on ruunikko, 162 senttinen, brandenburg ori. Alkujaan se on Saksasta, mutta käynyt asustelemassa jonkin aikaa myös Ranskassa. Ori painottuu kouluratsastukseen ja onkin menestynyt alallaan hyvin. Sillä on kauniit liikkeet ja luonteeltaan se on kaikin puolin miellyttävä, vaikka orimaista ytyäkin löytyy. Jälkeläisiä pojalta on jäänyt 9, näistä kuusi on ollut tammoja ja loput kolme oreja. Markuksen isä (Miian emän isän isä) Ignate IV eli Ignat, oli 165 cm korkuinen, ruunikko, brandenburg ori. Se eli lähes koko elämänsä Saksassa, lukuun ottamatta muutamaa pidemmälle tehtyä kisareissua. Ignat painottui siis kouluratsastukseen ja oli luonteeltaan hyvin määrätietoinen ja sinnikäs. Jotkut olivat sitä mieltä, ettei mikään haaste ollut sille liian vaikea. Ori olikin tuohon aikaan haluttu nimi oman kasvatin sukutaulussa. Markuksen emä (Miian emän isän emä) Crescentia Evelyn eli Eve, oli tummanruunikko, 162 senttinen, brandenburg tamma. Se syntyi Saksassa, mutta myytiin melko pian Ranskaan, jossa se vietti loppuelämänsä. Se kilpaili kouluratsastuksen parissa ja saikin jonkin verran menestystä. Päätettyään kilpauransa, tamma siirtyi jalostuskäyttöön ja jätti muutamia hevosia jälkeensä.

Freja Ariane GER eli tutuille pelkkä Ariane, oli punaruunikko, 174cm korkea, brandenburg tamma. Luonteeltaan se oli melkoisen arka ja hermostui helposti. Se ei juurikaan luottanut kehenkään ja sen luottamuksen tiesi aina ansainneensa jollakin tavalla. Syntyjään se on Saksasta, mutta asustellut Italiassa melko suuren osan elämäänsä. Kouluratsastuskilpialuissa tamma kierteli jonkin verran ja sai muutamia sijoituksia ja pari voittoakin. Jalostuksessa sitä käytettiin muutamien vuosien ajan ja se jätti 5 varsaa. Ariannen isä (Miian emän emän isä) Jeremia Geert eli siis pelkkä Jeremias, oli punaruunikko, 170cm korkea, brandenburgi ori. Se syntyi Saksassa, eikä juurikaan muualla käynyt. Luonteeltaan se oli rohkea, taitava, mutta hyvin vaativa ori. Kouluratsastuksen parissa se ei kummoista uraa tehnyt, mutta kuitenkin kilpaili. Myöhemmin sitä käytettiin myös siitokseen ja siltä jäikin monenmonituista varsaa. Ariannen emä (Miian emän emän emä) Sigi Meta eli tutummin Meta, oli ruunikko, 169cm korkea, brandenburg tamma. Se syntyi jossain Saksan eteläosassa, kasvattaja ei kuitenkaan ole tiedossa. Luonteeltaan tamma oli lempeä ja hyvin helppo käsitellä, sekä ratsastaa. Se teki loistokkaan uran kouluratsastuksen parissa ja sai useita sijoituksia sekä voittoja, myös isommilta areenoilta. Jälkeläisiä siltä jäi 6, joista suurin osa on menestynyt kiitettävästi. 
© Sonja.P

 

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com