Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Cok3&C0LA '88

Copyt Bob Langrish (kaikki kuvat)
Nimi Cok3&C0LA '88 "Cokis" Rotu, sukupuoli belgialainen puoliverinen, ori
Syntymäaika 15.11.2016, BEL, 8 v Säkäkorkeus, väritys 168 cm, musta
Rekisterinumero VH17-076-0033 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso ko vaativa B, re 160cm Kasvattaja Illegitimate

     

 

Luonnekuvaus

lorem ipsum

 

Suku

i. Les Misérables 
rn, bwp, 168cm
VIR MVA Ch, KTK-II, ERJ-I,
VH16-076-0023
ii. Guérisseur 
rn, bwp, 170cm
iii. Différent 
mrn, sf, 168cm
iie. Détenu 
m, sf, 170cm
ie.  Fortuné 
rt, bwp, 167cm
iei. L'état De La Technique 
prt, bwp, 170cm
iee. Mélanie 
mkm, bwp, 165cm
e.  Carmen 
m, bwp, 167cm
KTK-III
VH17-076-0001
ei. Maxence 
trn, bwp, 169cm
eii. Esteban 
rn, bwp, 171cm
eie. Natacha 
trn, bwp, 166cm
ee. Chloé 
m, bwp, 165cm
eei. Dominique 
tprt, bwp, 166cm
eee. Cosette 
m, bwp, 162cm

 

Sukuselvitys

ii. Guérisseur on komea 170cm korkea ruunikko ori joka on tehnyt hienon uran niin Belgian kuin myös Ranskankin puolella. Luonteeltaan ori on ollut aina hyvin orimainenkin ja varmasti ilman vahvaa aloitusta kilpaurallaan ja hyvää sukuaan olisi hevonen ruunnattu aika nopeasti. Kuitenkin heti alusta lähtien Guérisseur on näyttänyt mihin hänestä oikein on. Vaikka ori onkin hyvin upea näky esteradoilla hypätessään varmasti ja tyylikkäästi esteitten ylitse niin ratsuna se ei silti ole mikään helpoin. Hyvin voimakas ja helposti kuumuva ori on jopa hyvin työläs ratsastettava ja välillä saa vain ihmetellä miten orin ratsastaja saa sen oikein näyttämään niin helpolta ja vaivattomalta. Guérisseur on tehnyt hienon uran niin esteradoilla kun jättänyt jälkeensä myös monta hienoa esteratsua joista saadaan kuulla vielä varmasti tulevaisuudessa.

iii. Différent on taas hieman tuntemattomampi ori omaan poikaansa verrattuna. Différent on mustanruunikko 169cm korkea selle francais ori joka teki lyhyen uran ensiksi Ranskassa ennen kun saapui Belgiaan. Belgiassakin esteura ei tahtonut ottaa kunnolla tuulta siipien alle ja tulokset olivat hyvin keskinkertaisia. Kuitenkin hyppytekniikka ja varsinkin askellajit tuntuivat olevan sellaisia valttikortteja jonka takia orista on jäänyt muutama varsa. Noita edeltä mainittuja ominaisuuksia Différent on kuin onkin onnistunut periyttämään hyvin jälkeläisilleen.

iie. Détenu teki loistokkaan uran Ranskan isoilla areenoilla. Tamma kantoi jo pelkästään luonteensa takia aika mielenkiintoista mainetta jo pelkällä pahansuopaisuudellaan. Musta 170cm korkea tamma oli kuitenkin upea näky estekentillä ja moni ihminen katsoikin sitä ihaillen. Détenun jäädessä eläkkeellä isoilta kentiltä se ostettiin Belgiaan jollekin nuorelle lupaavalle esteratsastajalle jolta se päätyi aika pian kuitenkin ammattilaisten käsiin isommalle siittolalle jossa se astutettiin muutaman kerran ennen kun tamma sai jäädä kokopäiväiselle eläkkeelle.

ie. Fortuné oli kaunis isomerkkinen rautias tamma. Fortuné omasi oikein hyvän kapasiteetin esteitten parissa harmiksemme tamma ei vain koskaan kerennyt näyttämään mihin siitä todellisuudessa oli. Vaikka tamman elämä oli lyhyt, niin silti se kerkesi onneksemme käydä nappaamassa muutaman isomman voiton ennen sairaskierteen alkua. Fortunén kasvattaja kertoi tamman loukanneen vasemman takasensa jo varsana. Silloisten tutkimusten mukaan tuon loukkaantumisen ei olisi pitänyt vaikuttaa tulevaisuuden suunnitelmiin, mutta ikäväksemme näin kuitenkin kävi. Kova rasitus pitemmällä aikavälillä kuitenkin nähtävästi teki sen, että vamma uusiutui ja toi lisää ongelmia mukanaan. Lopulta pelkkä kevyt kävelytys ja tarhaus olisivat olleet ainoat mitä jalka olisi kestänyt. Vaikka tammalla olisi ollutkin jalostusarvoa niin omistajat päätyivät tamman lopetukseen. Fortuné oli kuitenkin niitä hevosia jotka ottivat vain ennemminkin herneet nenään pidemmistä vapaista kun olisivat nauttineet niistä. Näin ollen Les Misérables jäi Fortunén ainokaiseksi varsaksi.

iei. L'état De La Technique on menestynyt esteratsu joka on tehnyt näyttävän uran ympäri Eurooppaa. Punarautias, 170cm korkea suurikoinen ori on tehnyt vuodesta toiseen upeaa jälkeä kilpailuista toiseen. Myös orin jälkeläiset ovat toinen toistaan menestyneempiä esteradoilla ja meno tuntuu koko ajan käyvän yhä mielenkiintoisemmaksi mitä useampi varsa ovat päässeet aloittamaan uransa kunnolla. L'état De La Technique on siitä hieno jalostusori, että se on periyttänyt omat vahvuutensa niin esteratsuina kuin myös tasaista luonnettaan varsoille.

iee. Mélanie on kaunis mustankimo satuhevonen. Vaikka säkäkorkeutta löytyykin vain 165cm niin tamman nopeus ja ketteryys ovat tehneet sille suuren etulyöntiaseman. Totta kai myös sitä hyppykapasiteettia on periytynyt jostain, kerta pienestä hevosesta löytyy tuollainen hyppykapasiteetti. Tamman ratsastajalta vaaditaankin kylmäpäisyyttä ja luottoa hevoseen kun esteet tuntuvat olevan vain entistä isompia mitä ne ovat kookkaampien hevosten selästä katsottuna. Myös tamma ei ole aina mikään varmin hyppääjä. Myös toisinaan saa kilpailuissa nähdä milloin minkälaistakin ratkaisua ponnistuspaikkojen suhteen kun Mélanie on päässyt ottamaan päätäntävallan. Luonne kuitenkin tammalla on täyttä kultaa jota se on hyppykapasiteetin lisäksi periyttänyt hyvin jälkeläisilleen.

Helo

 

Jälkeläiset

nadaa

 

Kilpailut

Hyppykapasiteetti ja rohkeus Kuuliaisuus ja luonne
424.57 p. 492.93 p.
ERJ
917.5p (vt. 2)

31.05.2018 Kutsu | 130 cm | 2/27 VPV-Cup
 

Päiväkirja ja valmennukset

 

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com