Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Melanges Keks

Ei meriittejä

Copyt © Bob Langrish (Lisää kuvia alalaidassa)

Nimi Melanges Keks "Keksi" Rotu, sukupuoli trakehner, ori
Syntymäaika 19.04.2017 (DE), 9 v Säkäkorkeus, väritys 170 cm, tummanrautias
Rekisterinumero VH17-021-0138 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso re 160cm Kasvattaja Melange

 

Luonnekuvaus

 

 

Suku

i. Psychose
trak 170cm trt
VH15-021-0697
ii. Chaosevm
trak 173cm rn
iii. Potenzialevm
trak
iie. Chanceevm
trak 170cm trn
ie. Psychischevm
trak 168 rt
iei. Synchronevm
trak 170cm prt
iee. Perfektevm
trak 165cm
e. Kestral
trak 163cm m
VH15-021-0700
ei. STRABEDIENT
trak 
eii. BEISPIEL
trak 
eie. STRAPAZE
trak 
ee. KERZE
trak 
eei. ZIFFER
trak 
eee. KETZER
trak 

Sukuselvitys

ii. Chaos oli upea ruunikko trakehnerori Saksasta. Hevonen oli hurjat 173cm korkea ja olikin todella näyttävä tapaus niin näyttelyissä kuin estekentilläkin. Chaos oli omistajansa silmäterä ja se eli koko elämänsä maitovarsasta asti samassa paikassa. Omistajan sanoin Chaos oli jo nuorena pippurinen ja jääräpäinen tapaus. Sen kanssa ei tullut tylsiä päiviä ja aina sai miettiä, mitä sillä oli mielessä. Ori kilpaili nuoruudessaan menestyksekkäästi kansallisen tason esteratsastuskilpailuissa ja muutaman kerran sen kanssa käytiin koulukentilläkin. Kouluratsastusta kuitenkin vain kokeiltiin ja menestystä sieltä ei tullut nimeksikään. Vanhemmiten ori jättäytyi jalostushevoseksi ja se kantakirjattiin ensimmäiselle palkinnolle. Orin 25 hienoa jälkeläistä ovat kaikki menestyneet esteiden parissa. Chaos menehtyi 24-vuotiaana. 

iii. Potenzial oli hyvin pienen luokan siitosori, jonka jalostusarvoa epäiltiin, sillä oria itse vaivasivat erittäin herkästi kipeytyvä selkä sekä herkkyys ähkyille ja virustaudeille. Potenzialille oli määritelty tammakiintiö, ja valitettavasti kun orin jalostusarvo oli vihdoin saatu todistettua muutamien kantakirjattujen orijälkeläisten muodossa, oli ori itse menehtynyt pahaan ähkyyn vain 15-vuotiaana, jättäen kohtalaisen harvinaisen isälinjansa periyttämisen poikiensa tehtäväksi. Eläessään Potenzial kilpaili vaihtelevalla menestyksellä pääasiassa esteillä ennen selkäongelmiaan. Luonteeltaan ori oli kuitenkin todella lempeä ja ruunamainen ori, jonka kanssa oli mukava tehdä töitä.

iie. Chance oli lähinnä koulupainotteisesti kilpaillut tummanruunikko, 170cm korkea trakehnertamma, jolla olisi ollut potentiaalia myös rataesteille. Kotioloissa tamma hyppäsi todella hyvin, mutta kisakentillä Chance ei päässyt taitojaan todistamaan. Luonteeltaan tamma oli ystävällinen, mutta varsin energinen, joka osaltaan vaikeutti käsittelyä. Ratsuna Chance oli kuuliainen ja tarkka, pyrki aina miellyttämään ratsastajaansa ja teki ehdottomasti aina parhaansa. Chance jätti jälkeensä 6 hienoa varsaa, joista noin puolet ovat kilpailleet menestyksekäästi koulussa ja puolet esteillä. Tamma menehtyi valitettavaan ähkyyn 20-vuotiaana ja oli kova menetys omistajaperheelle. 

ie. Psychisch oli kaunis, hienoliikkeinen trakehnertamma, jolla oli erinomainen luonne. Väriltään tamma oli kauniin rautias isoilla merkeillä ja säkäkorkeudeltaan 168cm. Luonteeltaan tamma oli herttainen ja lempeä. Se sopikin vähän kaikkien käsiteltäväksi. Psychich oli kaikkien kaveri, eikä se kiukkuillut kenellekään. Ratsastettaessa tamma työskenteli pitkäjänteisesti ja reippaasti, mutta ilmaiseksi se ei antanut mitään. Monitaitoinen Psychisch sijoittui este- ja kenttäkilpailuissa ympäri Eurooppaa järjestetyissä kilpailuissa. Tamma niitti hyvin menestystä ja jäikin kohtuullisen aikaisin siitoskäyttöön. Jälkeläisiä tamma jätti sukua jatkamaan 7 kappaletta ja jälkeläiset asuvat eri puolilla Eurooppaa. Psychisch kuoli lopulta vanhuuteen 28-vuotiaana kesälaitumella. 

iei. Synchron oli oikea rämäpää ja sitä ei pysäyttänyt mikään, jos sille antoi vähänkin periksi. Punarautias trakehnerori oli 170cm korkea jättiläinen, joten se ei ollut edes helppo pideltävä. Ori tienasi kiitettävästi lyhyehkön uransa aikana, vaikka olikin monen mielestä se niin kutsuttu hullu ja villi hevonen. Omistajansa mielestä ori oli kuitenkin valloittava ja komea ratsu, mutta se johtuikin siitä, että Synchron oli selvästi yhden ihmisen hevonen. Muiden kuin omistajansa käsitellessä, ori oli mahdoton. Osa jopa hieman pelkäsikin kyseistä hevosta, varsinkin kokemattomammat. Synchron oli kuitenkin oikein hyvä jalostushevonen, joka jätti jälkeensä 12 hienoa, hieman järkevämmän oloista varsaa. Ori menehtyi 25-vuotiaana valitettavassa onnettomuudessa.

iee. Perfekt oli 165cm korkea trakehnertamma, joka syntyi köyhällä maailaistilalla ja sai elämänsä alkuvaiheissa kärsiä jopa nälkää huonojen viljavuosien vuoksi. Perfekt päätettiin tilanteen vuoksi lopulta myydä kolmivuotiaana eräälle miehelle, joka koulutti sen ja antoi sille turvallisemman kodin. Tamma oli hurjan taitava este- ja kouluratsu, vaikka sen koulutus olikin jäänyt vähän myöhemmälle kuin yleensä. Tammalla päätettiinkin kilpailla muutamat kilpailut, mutta hevosen pää ei kestänyt kilpailutilannetta kovinkaan hyvin. Kotioloissa tamma oli kuitenkin varma luottoratsu. Jälkeläisiä Perfekt jätti jälkeensä 4 kappaletta ja tamma menehtyi lopulta pitkän sairauskierteen jälkeen 26-vuotiaana.

© Dimma 
 

 

Jälkeläiset

 


 

Meriitit

 

 

 

Kilpailut

Jaoksen alaisia, ellei toisin mainita.


Päiväkirja ja valmennukset

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com