Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Einfall Sturm

Quality

Copyt © Bob Langrish

Nimi Einfall Sturm "Remi" Rotu, sukupuoli trakehner, ori
Syntymäaika 04.05.2015 (DE), 24 v Säkäkorkeus, väritys 173 cm, musta
Rekisterinumero VH15-021-0694 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso re 160cm Kasvattaja Einfall

 

Luonnekuvaus

Einfall Sturm, tutummin vain Remi, on tulinen, mutta hellyyttävä trakehnerori Einfallista. Remin perusluonteeseen kuuluu ehtymätön tiedonhalu sekä jatkuva, pakottava tarve aivosolujen käyttöön. Remille tulee siis tylsää, jos se joutuu esimerkiksi seisomaan vain karsinassa ilman virikkeitä. Siitä ei seuraa nimittäin mitään hyvää ja ori saattaa alkaa tuhota karsinaa. 

Remi on parhain hoitaa käytävällä niin, että ori on molemmilta puolilta kiinni. Näin hevonen pysyy kohtuullisen hyvin paikallaan, eikä pääse näykkimään hoitajaansa. Tosin aina välillä ori saattaa ilmaista oman mielipiteensä hiukan rajummin ja varsinkin takakavioita saa välillä väistellä. Lisäksi Remi yrittää hieman steppailla jalkoja harjatessa. Mahan harjauksesta ori ei myöskään pidä ja esittää vastalauseensa luimimalla. Muuten kaikki erilaiset hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin, kunhan pitää silmät selässä kavioiden tai hampaiden varalta. Varustaessa Remi seisoskelee yllättävänkin nätisti ja pieniä ongelmia tuottavat vain suitsien laitto. Ori vihaa korvien koskettelua, joten suitset kannattaa korvien yli vetää nopeasti ja toivoa, etteivät korvat jää jumiin hihnan alle. Äkkiä saa nimittäin tuta Remin hampaat, jos korvat sojottavat vinoon. Talutettaessa Remi on todella reipas ja meinaakin hieman rynniä. Orilla on jostain kumman syystä tapana kävellä niin, että sen turpa on aivan taluttajan korvassa kiinni. Tätä ei kannata kuitenkaan pelästyä, sillä pahin, mitä ori tässä voisi tehdä, on antaa kuolainen suukko. 

Ratsastettaessa Remi vasta innostuukin ja sitä saa puoli treeniä pidätellä kädet kipeinä. Ori osaa kuunnella ratsastajaa hyvin ja toimii jopa erittäin kevyillä avuilla. Liian tiukasta ohjasotteesta hevonen saattaa hermostua ja kuumua. Remillä on mukavat askellajit istua ja potentiaalia vaikka mihin, mutta vielä kun olisi sitä malttia. Ori ei myöskään jaksa keskittyä monesti samaan asiaan ja pyrkiikin tekemään asiat heti ensimmäisellä, tai vähintään toisella, kerralla oikein. Parhaimmillaan Remi on kuitenkin esteratsastuksessa ja siitä se nauttiikin täysin rinnoin. Orilta löytyy paljon estesilmää ja se jaksaa keskittyä esteillä paljon paremmin kuin koulutuuppauksessa. Remi tarvitsee kuitenkin osaavan ja arkailemattoman ratsastajan, sillä ori imee helposti itseensä kaiken ratsastajan jännityksen, jolloin hevonen kompastelee ja kieltää helpommin. Ori on todella mukava kumppani estekentille ja sen kanssa mennään mistä tahansa. Arkailemattoman ratsastajan kanssa se on oikea luottohevonen. © Dimma

 

Suku

i. Stürmisch
trak, m, 175cm
VH05-021-8715
ii. VENDETTA
trak, evm
iii. MILORD II
trak, evm
iie. WARM GIRL
trak, evm
ie.  WASALA
trak, evm
iei. MR. WILLY
trak, evm
iee. SAVANTORA
trak, evm
e. Sehr Schön
trak, mrn, 167cm
VH12-021-0400
ei. DICH ZUM KÖNIG
trak, evm
eii. TANZ MIT
trak, evm
eie. SOMMERWOLKE
trak, evm
ee. BANGA MIT
trak, evm
eei. HEISS MAN
trak, evm
eee. LINDA MATORA
trak, evm

 

 

Jälkeläiset

S. 16.06.2017 trak-t Melanges Demetra (e. Melanges Delysia)
S. 02.09.2016 trak-t Claridge Nightstorm (e. Nighthaze Hexen)


 

Meriitit

Ratsuhevosten laatuarvostelu
04.08.2017
3+8½+5½+5+4+7½+6+7½+9½
(62,778% | Quality )

 

 

 

Kilpailut

Jaoksen alaisia, ellei toisin mainita.


Päiväkirja ja valmennukset

30.05.2016 (kirjoittanut Dimma) - Estevalmennus

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com