Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Itzá AWB

Ei meriittejä

Copyt © Bob Langrish (Lisää kuvia galleriassa)

Nimi Itzá Rotu, sukupuoli Selle francais, tamma
Syntymäaika 17.07.2018 (GB), 3 v Säkäkorkeus, väritys 158 cm, rautiaankirjava
Rekisterinumero VH18-121-0055 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso VaB, 110 cm, CIC2 Kasvattaja Anarchie

 

Luonnekuvaus

lorem ipsum

 

Suku

i. Incaico
sf 167 cm
KERJ-I
VH14-121-0005
ii. Aviator de Envié 
sf, prn, 168cm
iii. À Demain' 
sf, rn, 166cm
iie. Faire le Málpierre 
sf, rn, 164cm
ie. Titulaire de Résident 
sf, m 165cm
iei. Montagne Froid 
sf, m, 169cm
iee. Fastidieux 
sf, m, 160cm
e. Mourning Mistress
sf 152 cm
YLA2
VH04-099-1623
ei. tuntematon
sf, evm
eii. tuntematon
sf, evm
eie. tuntematon
sf, evm
ee. tuntematon
sf, evm
eei. tuntematon
sf, evm
eee. tuntematon
sf, evm

Sukuselvitys

ii. Aviator de Envié on ailahtelevainen persoona, joka toisena päivänä on ihana halinalle, mutta toisena taas kaikille vihoitteleva peto. Punaruunikko ori kilpailee kenttäratsastuksen parissa Ranskassa. Parhaimpina saavutuksina sillä on useita EM-sijoituksia, muttei se ole kuitenkaan kertaakaan ylettynyt palkintopalleille. Passelin rakenteensa vuoksi se on ollut jo kisauransa alusta asti suosittu jalostusori. Se on jättänyt jälkeensä tähän mennessä jo peräti kaksikymmentä jälkeläistä, joista muutama ratsu on kivunnut kansainvälisillekin kilpailukentille kenttäratsastuksessa. 

iii. À Demain' on tämän suvun helmi. Ori kilpaili aktiivisesti kenttä- ja esteratsastuksessa, mutta painotus oli kuitenkin huomattavasti kentän kisaamisessa. Vauhdikas ori oli aina asennossa kilpailupaikalla ja usein sillä oli vaikeuksia pysyä pöksyissään maastoesteradan lähtöviivan takana. À Demain' kilpaili Ranskan lipun alla kenttäratsastuksen maailmanmestaruudesta kolmena vuotena peräkkäin. Se voitti viimeiset maailmanmestaruuskilpailut ja jäi ihmisten mieleen lopullisesti. Luonteeltaan À Demain' ei niinkään loistanut. Se tykkäsi viettä aikaa itsekseen ja loukkaantui varsin helposti, jos ihmiset erehtyivät tekemään asioita tavoilla, joista hän ei pitänyt. À Demain' on jättänyt hurjan määrän jälkeläisiä taakseen, joista jotkut ovat pärjänneet paremmin kuin toiset. 

iie. Faire le Málpierre kilpaili lähinnä kouluratsastuksen parissa tasolla Prix St Georges. Herkkä ja energinen tamma ei ollut se kaikkein helpoin ratsastettava. Hevonen kilpaili niin Ranskassa kuin sen naapurimaissakin ahkerasti saavuttaen erilaisia osakilpailuvoittoja. Suuriin kansainvälisiin pippaloihin Faire le Málpierrellä ei kuitenkaan ollut rahkeita. Tamma kuoli 15-vuotiaana ähkyn aiheuttamiin komplikaatioihin, ja oli ennen sitä jättänyt jälkeensä vain kaksi jälkeläistä. 

ie. Titulaire de Résident on estekenttien hirmu, jonka ratsastaminen on äärimmäisen miellyttävää. Hevonen kuuntelee koko ajan eikä tarvitse kauheasti ohjausta radalla. Pienetkin avut tiettyyn suuntaan riittävät tammalle, joka muuten hyppää ilman ratsastajan apua oikein hyvin. Hevonen on jäänyt varhaiseläkkeelle kilpailemisesta, koska sen jalat eivät enää ahkeraa treenaamista ja loikkimista kestä. Titulaire de Résident hoitelee siitostamman puuhia kasvattajallaan Pohjois-Ranskassa. 

iei. Montagne Froid on viileä ja arvonsa tunteva ori, joka ei helposti nöyrry kaksilahkeisten tahtoon. Maasta käsin ori on hankala ja pistää varsinkin uusien tuttavuuksien kanssa kapuloita rattaisiin oikein urakalla. Selästä käsin homma on kuitenkin aivan toinen. Montagne Froid kuuntelee pienimpiäkin apuja ja on aina vääntämässä itseään vaikka minkälaiseen solmuun, mikäli ratsastaja näin pyytää. Ori on kilpailuaikanaan hyppinyt kansainvälisillä estekentillä voittaen EM-pronssia peräti kolmesti. 

iee. Fastidieux oli pieni ja pippurinen. Musta tamma oli oikea päänvaiva niin ihmisille kuin muille hevosillekin. Hevosella ratsastettiin harvoin ja se toimi melkein koko elämänsä siitoshevosena. Rakenteen puolesta tamma oli täysi kymppi tai ainakin lähellä sitä, minkä vuoksi se olikin suosittu jalostuksessa, kun tavoiteltiin hyviä estelupauksia.

(© VRL-10878)

 

 

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi

 

Meriitit

 

 

 

 

Kilpailut

Jaoksen alaisia, ellei toisin mainita.


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) -

 

Galleria
© Bob Langrish © Bob Langrish

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com