Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Ackerdistel AWB

Copyt andreavallejos (By, NC, ND)
Nimi Ackerdistel AWB Rotu, sukupuoli Englanninpuoliverinen, ori
Syntymäaika 01.01.2018, 8 v Säkäkorkeus, väritys 160 cm, ruunikko (EeAa)
Rekisterinumero VH18-202-0002 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso 160 cm Kasvattaja Anarchie

 

Copyt andreavallejos (By, NC, ND)
Copyt andreavallejos (By, NC, ND)

 


Luonnekuvaus

Aenean vel quam lacinia, feugiat mi a, volutpat nibh. Vivamus et tincidunt dui. Cras dui urna, euismod eu justo facilisis, tristique consectetur augue. Praesent pharetra urna at scelerisque sodales.

 

Sukutaulu

i. Asar
trak, 170 cm, rn
KTK-II
VH16-021-0499
ii. Balefireevm
trak rn 174 cm
iii. Seemannevm
trak mrn 173 cm
iie. Blütenmonatevm 
trak rn 170 cm
ie. Abetterevm
trak trn 170 cm
iei. Königreichevm
trak trt 173 cm
iee. Abenteurerevm
trak m 167 cm

e. Blümchen GER
KTK-I, First Champion
westf, rn, 159cm
(E_Aa)
VH12-011-0179

ei. Ein Paket
westf, m, 165cm
eii. Schaufel
westf, m, 166cm
eie. Schlafen
westf, rn, 160cm
ee. Sascha Schwarz
westf, rn, 158cm
eei. Liebhaber
westf, prn, 162cm
eee. Der Zaubervogel
westf, rn, 157cm

 

Sukuselvitys

ei: Westfalenori Ein Paket on 165cm korkea musta, kovan tason esteratsu, joka on kotimaassaan pärjännyt 150cm luokissa voitokkaasti. Ori ei ole pelkästään näyttävä ja menestynyt, vaan myös luonne on kohdallaan ja sitä on kehuttu oikeaksi herrasmieheksi. Edes vieraat hevoset eivät saaneet oria hermostumaan, vaan jokaisessa tilanteessa löytyy järki ja luotto ihmiseen. Ennen kaikkea rohkeus kuuluu tämän hevosen hyveisiin. Kokonaisuutena oria onkin pidetty mainiona periyttäjänä ja se on saanut useamman jälkeläisen ympäri maailmaa vaikuttaen positiivisesti erityisesti westfalenjalostuksessa.

eii: Poikaansakkin maineikkaampi Schaufel on sä'ältään 166cm musta westfalen, jolta löytyy tuloksia kansainvälisesti niin kisoista kuin jälkeläisistä. Luonteeltaan Schaufel ei vedä vertoja pojalleen, muttei silti omista hirviöorin mainetta, vaan pikkuoikkuja, jotka sallittakoon stressaantuneelle kisaratsulle. Oirehtiminen alkaakin pääasiassa aina kisapaikoilla, joilla ori pistää mekkalan pystyyn jo saapuessaan eikä meinaa pysyä paikallaan. Kotioloissa muuten niin rauhallinen ja järkevä ori muuttuu kisapaikoilla lähes hermoheikoksi. Syyksi sanottiin usein vain innostus, mutta tästä oltiin eri mieltä eripiireissä. Kyllä Schaufel rakasti hyppäämistä, mutta kisatilanteet olivat rauhaa rakastavalle orille liikaa.

eie: Schlafen on ruunikko 160cm westfalentamma, joka ei niinkään menestynyt kisakentillä vaan toimitti paremminkin virkaa siitostammana. Schlafenin luonne ja perusominaisuudet olivatkin todella kysyttyjä, joten tamman varsat menivät markkinoilla nopeasti. Vaikutusta saattoi olla myös sen vanhemmilla, jotka olivat kumpikin menestyneitä omalla alallaan. Schlafenin kisauraa tökkikin vain sen arkuus uusia asioita kohtaan ja kovien äänien pelko, omalla tilalla tammalta nähtiin taas mainioita suorituksia niin esteiden kuin koulunkin puolella.

ee: Ruunikko, 158cm korkea Sascha Schwarz on esteillä kansainvälisesti menestynyt ja arvokilpailujakin voittanut westalentamma. Luonteeltaan tamma ei edusta sitä hienostuneinta kisaratsujen kastia vaan toimii kotitallillaan lasten halinallena ja leikkikaverina vapaa-aikanaan. Myös uteliaisuus kuuluu Sashan perusominaisuuksiin, kaikki kiinnostaa ja kaikki tutkitaan, mistä johtuukin tamman ruhjeet turvassa. Niiden oikeaa tarinaa ei tiedetä, mutta jos omistajat puhuvat totta, oli Sasha tunkenut turpansa karsinan kalterin välistä uuden karsinanaapurin puolelle ja lopun voikin arvata, naapurin ollessa äreä vanharouva.

eei: Liebhaber on 162cm korkea punaruunikko westfalenori, jonka kanssa saa olla varuillaan. Kisapaikoilla kovinkin järkevästi käyttäytyvä ori ei näytä todellista karvaansa vieraille vaan edustaa kovinkin hankalaa ja hermostunutta orikantaa, jota omistaja kiitettävästi kuitenkin hallitsi. Tämän vuoksi kotosalla rellestävä ja pomotteleva ori oli kovinkin suosittu isä, vaikka omistajat sen luonteesta varoitteli, mutta kuka nyt sitä uskoisi, kun se pidettiin niin hyvin asioissa. Jälkeläiset perivätkin turhan usein orin vaativan luonteen mistä valiteltiin jälkikäteen. Oikean tamman kohdalla varsat kuitenkin perivät vain isän erinomaiset esteratsun ominaisuudet.

eee: Äärettömän kiltti ja rauhallinen 157cm korkea ruunikko westfalen Der Zaubervogel toimi aluksi vain ratsastuskoulun perusratsuna, mutta vuokraajan huomattua sen kyvyt sillä alettiin kilpailla. Lopulta tamma myytiin kisaratsuksi ja se niitti mainetta kotiseutunsa lisäksi ympäri kotimaataan pienelle ratsastuskoululle, josta oli lähtöisin. Onnistuneen kisauransa jälkeen Zaubel pääsi takaisin ratsastuskoululle, jossa se viettää ansaittuja eläkepäiviä saatuaan yhden varsan, Sashan.

(Waldeinhill)

 

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi
00.00.0000 rotu-skp nimi

 

Kilpailut

Kilpailukalenteri

31.05.2018 Kutsu | 140 cm | 1/47 VPV-Cup

 

3 Star Prospect

954/1900 pistettä

Rate My Pony 

 

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) - 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com