Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Muuttanut tänne

 

Dead in the Eye xx

Ei meriittejä

Serita Vossen (BY, NC) (Lisää kuvia alhaalla)

Nimi Dead in the Eye xx "Deda" Rotu, sukupuoli Englannintäysiverinen, tamma
Syntymäaika 06.06.2018, 0 v Säkäkorkeus, väritys 168 cm, tummanruunikko
Rekisterinumero VH18-006-0140 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso CIC4 Kasvattaja Anarchie

"Sinulta pitäisi kieltää tällaisten munapää hevosten parittaminen keskenään", joku tuumasi Flancan valikoidessa oria Boldille. Ei auttanut selittäminen, että Deadshot on itseasiassa ihan mukava munapää, helppo käsitellä, mitä nyt vähän saattaa kurmottaa muita hevosia, ei se kenellekään pahaa tarkoita. Kerrankin yhdistelmä vaikutti siis oikein fiksulta! Ori oli ratsastettavuudeltaan mahtava, siitä toivottiin hyvää vastapainoa Boldin kaahottavalle asenteelle, etenkin sileiden puolelle. Se, että ori kuumuu maastoesteillä vei pisteitä potista, mutta onhan sitä ennenkin kierroksilla käyvien hevosten kanssa toimittu. Kunhan nyt vähän tasaisi tulisen tamman luonnetta.

Varsan syntymää odoteltiin innolla, ja ison tammavarsan kurkistellessa emänsä takaa korvat höröllä unohtivat kaikki, että yhdistelmää oltiin epäilty. Aina siihen saakka, että varsa alkoi pomotella mummoponia hampaat irvessä. Noh, ehkä tämä tästä iloksi muuttuu...

 

Luonnekuvaus

Deda on isänsä tavoin kova pomottelemaan muita, eikä se katso uhrinsa kokoa, ikää eikä sukupuolta. Se lähestyy hampaat irvessä ja kiljuu kuin ori, jos joku erehtyy katsomaankin vähän väärin. Kenellekään ei siis tule yllätyksenä, että se tarhataan pienessä laumassa ja hakiessa saa olla tarkkana. Kukaan ei halua joutua tämä lohikäärmettä imitoivan tamman ja sen vihan kohteen väliin. Kisapaikkojen ahtaudessa tämä aiheuttaa toisinaan ongelmia, naapurin naama saattaa nimittäin ärsyttää kovastikin...

Ratsuna tamma on lennokas ja yritteliäs. Se kestää emäänsä paremmin sileillä työskentelyn tylsyyden ja kulkee muodossa vaivatta. Rataesteillä Dedaa pitää välillä muistuttaa siitä, ettei nopeus ole kaikki kaikessa. Sillä on kuitenkin puhdas hyppytekniikka, joka antaa paljon anteeksi.

Maastoesteillä Deda onkin sitten se sama tuhatta ja sataa paahtava kilpuri, jota pitää ennemminkin jarruttaa kuin kannustaa. Onneksi sillä on kuitenkin järki päässä, aivan mahdottomista kulmista ei yritetä hyppyä vaan paahdellaan mieluummin ohi. Takaisin kääntäminen onkin sitten työn ja tuskan takana.

Hoidetuksi tulemisesta ruunikko nauttii, kuten ihmisten huomiosta yleensäkin. Se kolistelee ja kiljuu karsinassa ihan vain kerjätäkseen rapsutuksia, haleja tai vaikka vain juttuseuraa. Deda nimittäin hörisee ja pörisee, kun sille juttelee. Hoitotoimenpiteet sujuvat pääosin vaivatta. Vatsaa harjattaessa tamma voi vähän huitoa ilmaa ja teputtaa paikallaan, mutta sen suurempaa meteliä ruunikko ei pistä pystyyn.

 

Suku

i. De Facto Deadshot
xx, rn, 171 cm
VH16-006-0241
ii. Bridges Will Burn​xx
xx trn 174cm
VH16-006-0240
iii. Burning Sunevm
xx mrn 175cm
iie.Your Turn to Cryevm
xx rt 168cm
ie. Electra Heart​xx
xx rt 163cm
VH15-006-0458
iei. Feel the Electricityevm
xx m 169cm
iee. Beautiful Oneevm
xx prt 163cm
e. AX Bolder Than Thou xx
166cm, rn, xx
VH17-006-0035
ei. Head Held High
168cm, m, xx
VH11-006-0208
#PKK689
eii. Hadesevm
m, 167 cm
eie. Hard To Believeevm
rn, 159 cm
ee. Ballencia
164cm, rn, xx
VH15-006-0265
eei. Balance Afterevm
163cm, rt, xx
eee. Swanlake Pitchevm
164cm, rn, xx

eii. Hades ei ole mikään pikkulapselle suunnattu sunnuntaihumma. Se on malttamaton sekä herkkähermoinen, ja vaatiikin energisyytensä ansiosta tavallista enemmän aktiviteettia ja liikutusta. Ori syntyi Pohjois-Englannissa täysiverikasvatukseen keskittyvälle vanhalle hevostilalle ja toimi hyvän aikaa farmia pyörittävän perheen harrasteratsuna, kunnes siitä kiinnostuttiin ja hevonen vaihtoi omistajaa. Majapaikan vaihtuessa kuvioihin tuli vakiovalmentaja sekä säännöllinen treeniaikataulu. Nykyään ori onkin menestynyt mukavasti esteratsastuksen puolella ja hurmannut tammojakin kymmenen kappaleen verran. Lähempänä eläkkeelle siirtymistä Hadesta aiotaan kilpailuttaa vielä näyttelyissä.

eie. Hard To Believe on hiukan hullunkurinen hevonen, joka on jäänyt ihmisten mieliin kujeilevalla persoonallaan. Tamma ei ole laajemmassa määrin menestynyt, mutta sen kanssa on kierretty jonkin verran lähiseudun pikkukisoja. Tällä hetkellä se asustaa suuressa ratsastuskoulussa yksityishevosena ja tekee muutamana päivänä viikossa tuntihevosen hommia lähinnä senioreiden ryhmässä. Hevonen on valikoitunut useammankin tuntiratsastajan suosikiksi, sillä se tuo työskentelyyn hauskaa haastetta ja siksi onnistuminenkin tuntuu kaksin verroin ansaitulta. Tammalla ei ole muita jälkeläisiä, ainakaan toistaiseksi.

VRL-03745

 

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi

 

Meriitit

 

 

 

Kilpailut


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) -

 

Galleria Aukeavat suuremmaksi klikkaamalla kuvaa
Serita Vossen (BY, NC) Serita Vossen (BY, NC)
Serita Vossen (BY, NC) Serita Vossen (BY, NC)
Serita Vossen (BY, NC) Serita Vossen (BY, NC)

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com