Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Kentjur AWB

Copyt Bob Langrish
Nimi Kentjur AWB Rotu, sukupuoli trakehner, ori
Syntymäaika 02.06.2018, 0 v Säkäkorkeus, väritys 169 cm, musta
Rekisterinumero VH18-021-0107 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso 160 cm Kasvattaja Anarchie

Luonnekuvaus

Aenean vel quam lacinia, feugiat mi a, volutpat nibh. Vivamus et tincidunt dui. Cras dui urna,
euismod eu justo facilisis, tristique consectetur augue. Praesent pharetra urna at scelerisque sodales.

 

Sukutaulu

i. Celsstad SWA
trak (6,3% xx), m, 170 cm
KTK-I, PREMIER, QS
VH13-021-0178
ii. Willemstad
trak, musta, 171 cm
VH13-021-0489
iii. Zanderanthes
trak, m, 172cm
iie. Waterford
trak, m, 165cm
ie. Ciana
trak (12,60 % xx) trn 170 cm
ERJ-I
VH11-021-0192
iei. Mistnacht
trak (25% xx), rn, 169 cm
iee. Diana XI
trak (0,195 % xx), trn, 165 cm
e. Kaempferia AWB
trak 167 cm m
VH17-021-0051
ei. Asar
trak 170 cm
KTK-II
VH16-021-0499
eii. Balefireevm
trak rn 174 cm
eie. Abetterevm
trak trn 170 cm
ee. Kmeiracath
trak 167 cm
KTK-II, Champion, ERJ-I
VH15-021-0217
eei. Frekunalevm
trak, 170cm, m
eee. Kouenalevm
trak, 166cm, prn

Sukuselvitys

ei. Frekunal on 170cm korkea komea musta trakehnerori. Tutuimmille pelkkä Fred on herkästi kuumuava ja itsepäinen esteratsu Saksasta. Orilla on hieno hyppytyyli ja se on erittäin tarkka ja varma esteillä. Kouluratsastuksessa ehkä hieman kömpelö ja tylsistyy nopeasti koulukiemuroihin. Fred on itsepäisyydestään huolimatta monen lemppari, sillä se on hurjan miellyttämisenhaluinen ja komea. Ori onkin saavuttanut paljon suosiota ulkonäkönsä takia, mutta ei se esteilläkään mikään tuntematon nimi ole. Frediltä löytyy iso kasa sijoituksia ja sitä on käytetty paljon jalostukseen ympäri maailman.

ee. Kouenal on kaunis trakehnertamma Ruotsista. Tämä 166cm korkea punaruunikko tamma on varmasti tallin suosikkihevonen. Vaikka siltä löytyy itsepäisyyttä ja kiukkupäiviä, on se helppo käsitellä ja erittäin miellyttämisenhaluinen. Tamma on suurimmaksi osaksi ajasta oikein lempeä yksilö ja sen kanssa on mukava tehdä töitä. Unna on kenttäpainoitteinen ja taitoa siltä jokaiseen osuuteen löytyykin, hurjasti! Unna on kovin monipuolinen tamma ja koska se on yleisesti ottaen rauhallinen ja helppo käsitellä ja sopii kenttäratsastukseen mainiosti. Hevonen ei myöskään pelkää haasteita, joten iso plussa siitä. Unna on kohtuullisesti sijoittunut hevonen ja siltä löytyy muutama hieno jälkeläinen, lähinnä Ruotsista ja Saksasta.

(Manaaja)

 

ie. Cianan suvussa yhdistyvät hyväliikkeiset hevoset, joilta löytyy myös paljon hyppykapasiteettia. Lisäksi monet kyseessä olevasta suvusta tulevat hevoset ovat luonteeltaan sisukkaita ja hieman tulisiakin, mutta silti ennen kaikkea ystävällisiä - ihanteellisia kilpahevosia siis.

iei. Cianan isä Mistnacht oli upea ruunikko trakehnerori, joka kilpaili Grand Prix -esteradoilla monta vuotta. Luonteeltaan hyvin eteenpäinpyrkivä, hyvällä tyylillä hyppäävä ori oli muinoin varsin sähäkkä pakkaus. Ori lopetti kilpailemisen ollessaan vielä hyvässä kunnossa neljäntoista vuoden iässä. Se lähti radoilta, kun oli vielä hyvässä valossa kasvattajien silmiin ja saikin eläkevuosinaan useita tammoja. Ori teki hyvää työtä jalostuspuolella, se oli vahva periyttäjä, ja jätti useita 130-140cm -tason mestarihyppääjiä ja myös monia 150- ja 160cm-radoilla kilpailevia hevosia. Ciana lukeutuu Mistnachtin viimeisiin jälkeläisiin.

iee. Cianan emällä Diana XI:llä on takanaan upea emälinja, joka kulkee lähes 10 polven päähän Diana xx -nimiseen täysiveritammaan. Dianan sukulinja on tunnettu eleganttien hevosten jättäjänä. Diana XI kilpaili emänsä tavoin vaativaa kouluratsastusta ja sen ohella joitakin 120cm- ja 130cm-tason esteratoja. Tamma menestyi hyvin molemmissa lajeissa, jonka vuoksi tamma kilpaili myös satunnaisesti kentässä. Diana viettää rauhallisesti eläkepäiviään siitostammana ja on periyttänyt jälkeläisilleen myös luonnettaan. Hyvin keskittynyt ja ihmiseen luottava tekee myös Dianasta halutun emätamman. Ciana on Diana XI:n ensimmäinen jälkeläinen.

(c. cery & vibaja)


 

 

Jälkeläiset

 
 

 

Kilpailut

Kilpailukalenteri 

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) - 

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com