Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Mazzanti AWB

Ei meriittejä

Kuva tähän

Copyt © 

Nimi Mazzanti AWB Rotu, sukupuoli Englanninpuoliverinen, ori
Syntymäaika 02.08.2018, 0 v Säkäkorkeus, väritys 167 cm, ruunikko
Rekisterinumero VH18-202-0026 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso 160 cm Kasvattaja Anarchie

 

Luonnekuvaus

Lorem ipsum

 

Suku

i. Maserati Krypton 
brdbg 169cm rn
VH15-066-0028

ii. My Warrior
brdbg 170cm rn
VH11-066-0025

iii. One Way or Another
brdbg 165cm rt
iie. Take a Chance
brdbg 170cm rn
ie. Chanella II
brdbg 173cm rt
VH11-066-0026
iei. Mr. Rocket
brdbg 170cm mrm
iee. Cheynne II
brdbg 170cm rt
e. Domer Samanthe
ewb 168 cm rnkm
VH16-202-0003
ei. Soundcheck
ERJ-I
168cm, km, trak
VH14-021-0571
eii. Bolbitis Kay 
170cm, km, trak
eie. Soundclick 
166cm, rt, trak
ee. Pinky Amber
168cm, mkm, ewb
VH15-202-0016
eei. Predict Blue
169cm, km, ewb
eee. Passion Jewel
165cm, km, ewb

iii. One Way or Another on vuonna 1999 syntynyt rautias brandenburgilainen ori. One Way or Another on Saksassa menestynyt estepainotteinen ori, joka hyppää kansainvälisellä tasolla luokkia 140-160cm. Kapasiteetikas ja ketterä ori on jättänyt jälkeensä muutamia kymmeniä jälkeläisiä ympäri Saksaa. Suurin osa One Way or Anotherin jälkeläisistä onkin menestyneitä este- ja kenttäratsuja. 

iie. Take a Chance on ruunikko brandenburgilaistamma, joka on syntynyt vuonna 1994. Take a Chance hyppäsi ratana 160cm esteitä kansainvälisellä tasolla saakka. Jalostuskäyttöön tamma siirtyi vasta pitkä harkinnan jälkeen, sillä menestyneen kilpahevosen uraa ei haluttu katkaista liian aikaisin. Tak a Chance kilpailikin suhteellisen iäkkääksi asti ja siirtyi sitten siitoskäyttöön. Se on varsonut tähän mennessä kolme varsaa.

iei. Mr. Rocket syntyi v. 1997 saksalaisessa Keifa Stud-nimisessä siittolassa. Mr. Rocket on tummanruunikko, 170cm korkea, estepainotteinen ori. Hyppykapasiteetin orilta pongasi Joan Fritsberg niminen saksalainen kilparatsastaja, joka osti orin mukaansa Keifa Studista tämän ollessa 3-vuotias. Pari vuotta oston jälkeen Mr. Rocket näkyikin ensi kertaa estekentillä. Tämä ori hyppää loistavalla tekniikalla ja rohkeutensa puolesta se ei karttanut mitään erikoisesteitä. Ratana ori hyppäisi "nuoruusvuosinaan" 130cm. Koulupuolellakaan Mr. Rocket ei ollut lainkaan hassumpi, vaikka painotukseltaan olikin esteratsu. 

iee. Cheyenne on vuoden 2000 mallinen ratsupuoliverinen. Cheyenne II on kooltaan lähemmäs 170cm korkea, rautias, läsipäinen tamma. Cheyenne II kilpaili myös rataesteiden parissa. Suoritettuaan muutaman estekisan suosiolla, tamma starttasi myös muutamissa kenttäkisoissa. Rohkea ja nopeaoppinen tamma oli omiaan lajissa, mistä se keräsikin useita sijoituksia ja pari voittoakin. Myöhemmin tamma siirtyi kokonaan siitoskäyttöön ja on varsonut mitä upeimpia ja komeimpia hevosia niin este- kuin kenttäratsastukseenkin. Varsoilleen se on periyttänyt rohkean, pelkäämättömän luonteensa sekä juuri estehevoselle sopivaan rakenteen.

(Maru)

eii. Soundcheck on isänsä, Bolbitis Kayn, kuva. Molemmat orit ovat kovin sirorakenteisia, isoja, puhtaanvalkosisia kimoja, jotka valloittavat jokaisen satulaansa kiipeävän ratsastajan. Bolbitis Kay on saksalaissyntyinen 170-senttinen esteori, joka myytiin lupaavana kolmivuotiaana kasvattajaltaan Yhdysvaltoihin kilpailemaan. Hevonen kipusi nopeasti 160 cm:n luokkiin ja hyppäsi voittoon useissa arvokilpailuissa. Herrasmiesmäisestä luonteestaan ja höyhenkevyestä hypystään tunnettu Bolbitis Kay kantakirjattiin I-palkinnolle ja sitä käytettiin monta kautta jalostukseen Amerikassa. Vanhoilla päivillään ori palasi synnynseudulleen Saksaan jättämään jälkensä myös eurooppalaiseen hevosjalostukseen. Sillä on toistasataa jälkeläistä molemmilla mantereilla ja paikka monien entisten ja nykyisten hevosharrastajien sydämessä.

eie. Soundclick toimi pääasiallisesti siitoskäytössä. Tamma oli 166-senttinen kaunis rautias isolla tähdellä ja neljällä sukalla varustettuna, eikä sen rakenteessa ollut juuri moittimista. Hevonen kantakirjattiinkin II-palkinnolla ja hyvällä lausunnolla. Soundclick sai elämänsä aikana yksitoista jälkeläistä, joista kaikki ovat puhtaita trakehnereja ja kilpakäytössä. Varsomisten välissä tamma toimi harrasteratsuna. Mitään sen kummempaa sille ei opetettu, mutta se liikkui kauniisti ja oli helppo hevonen kokemattomammallekin. Soundclick lopetettiin vanhuuden mukanaan tuomiin vaivoihin vasta 25-vuotiaana.

© coupie

 

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi

 

Meriitit

 

 

 

 

Kilpailute

Jaoksen alaisia, ellei toisin mainita.


Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) -

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com