Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Nimi Ringdisteln AWB Rotu, sukupuoli Englanninpuoliverinen, tamma
Syntymäaika 27.02.2018, 0 v Säkäkorkeus, väritys 160 cm, 
Rekisterinumero VH18-202-0036 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso 160 cm Kasvattaja Anarchie

 

i. Ackerdistel AWB
ewb, 160 cm
VH18-202-0002
ii. Asar
trak 170cm trn
KTK-II
VH16-021-0499
iii. Balefireevm
trak rn 174 cm
iie. Abetterevm
trak trn 170 cm
ie. Blümchen GER
westf 159cm
KTK-I
VH12-011-0179
iei. Ein Paket
westf, m, 165cm
iee. Sascha Schwarz
westf, rn, 158cm

e. Domer Raquella
ewb vkkkm 163 cm​
VH16-202-0004

ei. Rainmaker xx
xx 164cm, km
ERJ-IKERJ-I
VH14-006-0215
eii. Veridis Quo 
165cm, km, xx
eie. Overture 
159cm, m, xx
ee. Nobelle Crux
ewb 162cm vkkkm
VH15-202-0017
eei. No Flashdance
165cm, vkk, trak
eee. Noble Step
160cm, km, ewb

 

Sukuselvitys

iei: Westfalenori Ein Paket on 165cm korkea musta, kovan tason esteratsu, joka on kotimaassaan pärjännyt 150cm luokissa voitokkaasti. Ori ei ole pelkästään näyttävä ja menestynyt, vaan myös luonne on kohdallaan ja sitä on kehuttu oikeaksi herrasmieheksi. Edes vieraat hevoset eivät saaneet oria hermostumaan, vaan jokaisessa tilanteessa löytyy järki ja luotto ihmiseen. Ennen kaikkea rohkeus kuuluu tämän hevosen hyveisiin. Kokonaisuutena oria onkin pidetty mainiona periyttäjänä ja se on saanut useamman jälkeläisen ympäri maailmaa vaikuttaen positiivisesti erityisesti westfalenjalostuksessa.

iee: Ruunikko, 158cm korkea Sascha Schwarz on esteillä kansainvälisesti menestynyt ja arvokilpailujakin voittanut westalentamma. Luonteeltaan tamma ei edusta sitä hienostuneinta kisaratsujen kastia vaan toimii kotitallillaan lasten halinallena ja leikkikaverina vapaa-aikanaan. Myös uteliaisuus kuuluu Sashan perusominaisuuksiin, kaikki kiinnostaa ja kaikki tutkitaan, mistä johtuukin tamman ruhjeet turvassa. Niiden oikeaa tarinaa ei tiedetä, mutta jos omistajat puhuvat totta, oli Sasha tunkenut turpansa karsinan kalterin välistä uuden karsinanaapurin puolelle ja lopun voikin arvata, naapurin ollessa äreä vanharouva.

(Waldeinhill)

eii. Kimosta Veridis Quosta piti alun perin tulla laukkahevonen. 165-senttinen voimakasluonteinen ori osoittautui kuitenkin liian hitaaksi ja hankalaksi pärjätäkseen radoilla, joten se myytiin muutaman epäonnistuneen startin ja yhden astutuskauden jälkeen ratsuksi. Uudessa kodissaan Veridis Quo ruunattiin, mikä tasoitti hevosta paljon ja sen käsiteltävyys parani huimasti. Veridis pääsi myöhemmin kilpailemaan myös esteillä, ja lahjakkaana hyppääjänä se pärjäsikin hienosti 130 cm luokissa. Ruunalla on viisi jälkeläistä ja se viettää tällä hetkellä eläkepäiviä Kentuckyssa.

eie. Overture xx on pieni, musta ja lauhkea kuin lammas. Osittain hyvästäkin laukkasuvustaan huolimatta 159-senttinen, pyöreänpullea tamma ei ole startannut elämänsä aikana laukkaradoilla kertaakaan. Sen sijaan se on toiminut useamman lapsen ja nuoren kilparatsuna niin koulussa, rataesteillä kuin kentässäkin. Overture on helppojen luokkien rusettihai, joka ei koskaan jätä ratsastajaansa pulaan – minkä lisäksi se on osoittautunut oivaksi siitostammaksi. Overturella on kuusi täysiveristä jälkeläistä, jotka kaikki ovat kokeilleet onneaan laukkaradoilla, mutta joista suurin osa on Rainmakerin tavoin päätynyt sittemmin ratsuiksi kilparadoille saakka.

coupie, VRL-11889

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com