Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Nimi Tectona Rotu, sukupuoli Friesian sporhorse, ori
Syntymäaika 20.02.2018, 0 v Säkäkorkeus, väritys 166 cm, 
Rekisterinumero VH18-165-0006 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso Grand Prix, Noviisi Kasvattaja Anarchie

 

 
i. Tiberio Z
kwpn 168cm mkm
VH16-012-0115
ii. Tibonedos
kwpn 165cm mkmkrj
KWPN-IKRJ-II
VH15-012-0551
iii. Tibande
km(krj)
iie. Neferiti II
rt
ie. Tiktaalik Vizier
kwpn 165cm rnkm
KRJ-II
VH15-012-0535
iei. Uiteinde
kwpn, rtkm, 167cm
iee. Tiktal
kwpn, trnkm, 163cm

e. Eartha v.d. Ó hAodha
fri, m, 164 cm​
VV-I, KV-III

VH17-040-0002

ei. Baltimore v.d. Hoog
fri, musta, 168cm
KTK-III, Champion
VH16-040-0021
eii. Franhoundendevm
fri, m, 169cm
eie. Bitske v.d. Hoogevm
fri, m, 159cm
ee. Latin
fri, 160 cm, m
VH16-040-0076
eei. Diedrik 340evm
eee. Roosevm

 

Sukuselvitys

iii. Tibande on suurikokoinen massiivileimainen ori, joka on tuoreimpia jalostusoreja Hollannin suurimmalla oriasemalla. Tibande on kuin kopio pojastaan, Tibonedoksesta. Poikansa tavoin Tibande on kimonkirjava ja nöyrä, miellyttämisenhaluinen ori, jolta löytyy liikettä ja näyttävyyttä aina Grand Prix radoille asti. Tibande on vielä kovin nuori, kymmenvuotias, mutta nostanut itsensä kartalle huomattavan nuoressa iässä. Orin potentiaali huomattiin jo varsana ja Tibande lähetettiin maan parhaalle valmentajalle kolmen vuoden iässä. Ori oli nopea oppimaan ja älykäs. Nopeasti Tibande kohosikin vaativiin luokkiin ja siitä taas aina kansainväliselle tasolle asti. Rakenteeltaan Tibande ei ollut lainkaan hassumpi ja ori sai useita hyviä arvosteluita oripäivillä ja vastaavissa tapahtumissa. Nuoresta iästä huolimatta Tibande on astunut jo useita kymmeniä tammoja Hollannissa ja omistajilla on suunitelmissa tarjota oria jalostukseen myös muihin maihin.

iie. Neferiti II oli siro rautias pieni tamma, jolla oli tavattoman kaunis pää ja suuret silmät. Neferiti II polveutui täysiverisestä, joten tamman motoriikka ei yltänyt aivan vaikeisiin luokkiin, mutta tamma oli muuten sulava liikkeistään ja menestyi vahvasti vaativissa luokissa. Luonteeltaan tammaa kuvattiin hieman oikukkaaksi, joka ei antanut mitään ilmaiseksi. Neferiti II keräsi monilla kisareissuilla paljon ihastuneita henkäyksiä. Tamma oli todella harvinaislaatuinen ja palkittiin monet kerrat parhain pistein näyttelytapahtumissa. Neferiti II kilpaili vain muutaman vuoden kouluradoilla. Omistaja kaavaili tammasta ehdottomasti jalostustammaa ja kun Neferiti II oli saanut näyttöjä kasaan, sai tamma jättäytyä kokonaan julkisuudesta pois. Neferiti II osoittautui erinomaiseksi emätammaksi ja tiinehtyi jokaisella yrittämällä. Tamma synnytti kaksitoista kaunista ja terveää jälkeläistä elämänsä aikana.

iei. Uiteinde on suurikokoinen kimo rautias ori suurkaupungista. Orin kapasiteetti huomattiin varhain, oli ilmiselvää että hevosesta tulisi vielä jonain päivänä mahtava kouluratsu. Harmillisesti Uiteinde ei ollut luonteeltaan aivan yhtä selväpäinen, vaan ol pikemminkin arvaamaton ja herätti toisinaan pelkoa muissa suuren kokonsa vuoksi. Ori on hyvin komea ja esiintyikin jalostustapahtumissa kahtena vuotena erinomaisin tuloksin. Uiteinde nähtiin kouluradoilla ensimmäisen kerran kuusivuotiaana, josta ori kohosikin hyvin nopeasti kansalliselle tasolle. Uiteinde kilpaili hyvällä menestyksellä vaativimmissakin luokissa päihittäen kilpailijansa vaivatta. Orin omistaja haaveili kilpailu-urasta kansainvälisellä tasolla. Uiteindella riitti epäilemättä potentiaalia, mutta ori loukkasi jalkansa jättäytyen radoilta pois. Jalostusorina Uiteinden ura oli lyhyt, mutta vaikukas astuen monia tammoja lyhyen ajan sisällä.

iee. Tiktal oli pienikokoinen kimo tamma, joka ostettiin nykyiselle omistajalleen 15-vuotiaana ensihevoseksi. Tiktal oli luonteeltaan hyvin kiltti ja säyseä tamma, jota olisi voinut luulla ensinäkemältä pikemmin poniksi, kuin puoliveriseksi. Tiktal oli hyvin tukeva rakenteeltaan ja etenkin talvisin muistutti suurta pörröistä ponia upean kiiltävän kilparatsun sijaan. Tiktal ei ollut ratsuna kovinkaan kummoinen. Tamma taittoi kouluratsastusta Helppo A tasolle asti ja hyppäsi metrin ratana. Omistaja kilpaili tammalla lähinnä paikallisissa kisoissa opetellen samalla paremmaksi ratsastajaksi. Omistaja kiintyi tammaansa kovin eikä tohtinut luopua Tiktalista ostettuaan paremman kilparatsun. Koska Tiktal oli puhdas puoliverinen, päätti päätettiin Tiktal astutttaa vanhuusvuosinaan saaden Vizierin.

© HM

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com