Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Nimi Kino AWB Rotu, sukupuoli trakehner, tamma
Syntymäaika 12.12.2018, 0 v Säkäkorkeus, väritys 170 cm, 
Rekisterinumero VH18-021-0183 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso 160 cm Kasvattaja Anarchie

 

 
i. Melanges Keks
trak trt 170 cm 
VH17-021-0138
ii. Psychose
trak 170cm trt
VH15-021-0697
iii. Chaosevm
trak 173cm rn
iie. Psychischevm
trak 168 rt
ie. Kestral
trak 163cm m
VH15-021-0700
iei. STRABEDIENT
trak 
iee. KERZE
trak 

e. Kaempferia AWB
trak m 167 cm
VH17-021-0051

ei. Asar
trak 170 cm
KTK-II
VH16-021-0499
eii. Balefireevm
trak rn 174 cm
eie. Abetterevm
trak trn 170 cm
ee. Kmeiracath
trak 167 cm
KTK-II, Champion, ERJ-I
VH15-021-0217
eei. Frekunalevm
trak, 170cm, m
eee. Kouenalevm
trak, 166cm, prn

iii. Chaos oli upea ruunikko trakehnerori Saksasta. Hevonen oli hurjat 173cm korkea ja olikin todella näyttävä tapaus niin näyttelyissä kuin estekentilläkin. Chaos oli omistajansa silmäterä ja se eli koko elämänsä maitovarsasta asti samassa paikassa. Omistajan sanoin Chaos oli jo nuorena pippurinen ja jääräpäinen tapaus. Sen kanssa ei tullut tylsiä päiviä ja aina sai miettiä, mitä sillä oli mielessä. Ori kilpaili nuoruudessaan menestyksekkäästi kansallisen tason esteratsastuskilpailuissa ja muutaman kerran sen kanssa käytiin koulukentilläkin. Kouluratsastusta kuitenkin vain kokeiltiin ja menestystä sieltä ei tullut nimeksikään. Vanhemmiten ori jättäytyi jalostushevoseksi ja se kantakirjattiin ensimmäiselle palkinnolle. Orin 25 hienoa jälkeläistä ovat kaikki menestyneet esteiden parissa. Chaos menehtyi 24-vuotiaana. 

iie. Psychisch oli kaunis, hienoliikkeinen trakehnertamma, jolla oli erinomainen luonne. Väriltään tamma oli kauniin rautias isoilla merkeillä ja säkäkorkeudeltaan 168cm. Luonteeltaan tamma oli herttainen ja lempeä. Se sopikin vähän kaikkien käsiteltäväksi. Psychich oli kaikkien kaveri, eikä se kiukkuillut kenellekään. Ratsastettaessa tamma työskenteli pitkäjänteisesti ja reippaasti, mutta ilmaiseksi se ei antanut mitään. Monitaitoinen Psychisch sijoittui este- ja kenttäkilpailuissa ympäri Eurooppaa järjestetyissä kilpailuissa. Tamma niitti hyvin menestystä ja jäikin kohtuullisen aikaisin siitoskäyttöön. Jälkeläisiä tamma jätti sukua jatkamaan 7 kappaletta ja jälkeläiset asuvat eri puolilla Eurooppaa. Psychisch kuoli lopulta vanhuuteen 28-vuotiaana kesälaitumella. 

© Dimma 

eei. Frekunal on 170cm korkea komea musta trakehnerori. Tutuimmille pelkkä Fred on herkästi kuumuava ja itsepäinen esteratsu Saksasta. Orilla on hieno hyppytyyli ja se on erittäin tarkka ja varma esteillä. Kouluratsastuksessa ehkä hieman kömpelö ja tylsistyy nopeasti koulukiemuroihin. Fred on itsepäisyydestään huolimatta monen lemppari, sillä se on hurjan miellyttämisenhaluinen ja komea. Ori onkin saavuttanut paljon suosiota ulkonäkönsä takia, mutta ei se esteilläkään mikään tuntematon nimi ole. Frediltä löytyy iso kasa sijoituksia ja sitä on käytetty paljon jalostukseen ympäri maailman.

eee. Kouenal on kaunis trakehnertamma Ruotsista. Tämä 166cm korkea punaruunikko tamma on varmasti tallin suosikkihevonen. Vaikka siltä löytyy itsepäisyyttä ja kiukkupäiviä, on se helppo käsitellä ja erittäin miellyttämisenhaluinen. Tamma on suurimmaksi osaksi ajasta oikein lempeä yksilö ja sen kanssa on mukava tehdä töitä. Unna on kenttäpainoitteinen ja taitoa siltä jokaiseen osuuteen löytyykin, hurjasti! Unna on kovin monipuolinen tamma ja koska se on yleisesti ottaen rauhallinen ja helppo käsitellä ja sopii kenttäratsastukseen mainiosti. Hevonen ei myöskään pelkää haasteita, joten iso plussa siitä. Unna on kohtuullisesti sijoittunut hevonen ja siltä löytyy muutama hieno jälkeläinen, lähinnä Ruotsista ja Saksasta.

(Manaaja)

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com