Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Muuttanut tänne

 

Nimi Deviant AWB Rotu, sukupuoli Englanninpuoliverinen, tamma
Syntymäaika 06.11.2018 0 v Säkäkorkeus, väritys 168 cm, 
Rekisterinumero VH18-202-0034 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso CIC3 Kasvattaja Anarchie

 

 
 
i. Melanges Ecrent
trak rn 170 cm
VH17-021-0139
ii. Aereon
trak 170cm rnkm
VH16-021-0120
iii. Reondalevm
trak
iie. Aerieevm
trak
ie. Ecyria
trak 164cm trn
VH16-021-0122
iei. Erhdallevm
trak 164 cm rn
iee. Ercadaevm
trak 165 cm rn

e. Deliah BE
brdbg 163cm  
VH05-066-5702

ei. Donnerstag KW
brdbg 168cm m
VH03-066-8453
eii. 
eie. 
ee. Hertha Eva
brdbg 
VH03-066-9116
eei. 
eee. 

iei. Erhdall oli 164cm korkea ruunikko trakehnerori Saksasta, jonka suosio ei ole jäänyt pelkästään vain tallilaisten mieleen. Tutuimmille vain Dale oli oikea kenttätykki ja saavutti mainetta ja mammonaa ympäri Eurooppaa loistaen. Ori oli todella monipuolinen ja mukava ratsu, mutta sen kanssa ei tullut yhtäkään tylsää päivää. Dale kuumusi väärissä käsissä erittäin helposti, mutta kun selässä oli tuttu ja turvallinen henkilö, oli meno yhtä juhlaa. Valitettavasti hevonen loukkaantui eräissä kisoissa sen verran, että eläköityi kilpailuista jo 10-vuotiaana, ja jatkoi hienoa uraansa jalostushevosena. Dalen varsoista on tullut oikein mainioita ja toimivia ratsuja, kuten myös Cerasta näkyy. Dale elelee hyvin ansaittuja eläkepäiviään pohjois-Saksassa, laidunkaverinsa shetlanninponiruuna Milesin kanssa. Jälkeäisiä orilta löytyy hienot 27 kappaletta. 

iee. Ercada oli kaunis 165cm korkea ruunikko trakehnertamma Ranskasta. Luonteeltaan se oli omistajansa kertoman mukaan melko seurallinen hevonen, joka tuli toimeen hyvin niin ihmisten kuin eläintenkin kanssa. Varsinkin tallikoirien puuhia se tuntui katselevan mielellään. Tamma viihtyi hyvin myös omassa rauhassa, joten tallikäyttäytyminen oli usein esimerkillistä. Ercada oli todella palkitseva ratsastettaessa ja sen kanssa oli mukava tehdä töitä. Tamma ei myöskään stressaillut tai hötkyillyt liikoja ja eteni määrätietoisesti. Kilpailumenestystä tammalta löytyy lähinnä kenttäratsastuksesta, missä se olikin aivan lyömätön. Ercada kilpaili ympäri Eurooppaa, kunnes siirtyi pelkästään jalostuskäyttöön. Tammalta löytyy 6 hienoa varsaa, joista jokainen on menestynyt kenttäratsastuksessa. Ercada kuoli vanhuuteen noin 29 vuoden iässä ja sitä jäi moni kaipaamaan.

 © Dimma 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com