Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Bonfils

Hevosen nimi Bonfils
Sukupuoli ori
Rotu ranskanpuoliverinen
Säkäkorkeus, väri 164cm, rt
Syntymäpäivä 01.03.2015
Ikä 9 v
Ikääntyminen satunnainen
Koulutus vaA re. 130cm CIC4
Tuoja miivi VRL-13320
Omistaja VRL-14465 Anarchy
Reknro. VH15-121-0065
Copyt © Bob Langrish

 

 

Luonnekuvaus

 

 


Suku

i. Théodore  ii. Marin 
ie. Véra 
e.  Mireille  ei. Conrad 
ee.  Dinah 

 

Sukuselvitys

 

 

 

Jälkeläiset

26/04/2016 sf-o. Genheit Boniface

01.03.2017 sf-o Acamas AWB

23/07/2018 sf-t. Imaginaire Delm

 

Kilpailut

03.04.2016 Le Château de RaconteurirtoSert (Päätuomari: Kati)

 

 

KERJ
Porrastetut  

 

Päiväkirja ja valmennukset

20.09.2015 iso kasa uusia hevosia (Miivi)
Olin tänään hevostenhakureissulla Ranskan Metzissä. Siellä asuva tuttavani oli ottanut hoiviinsa ympäri Saksasta, Iso-Britanniasta sekä muutamasta eksoottisemmastakin kohteesta haalimani hevoset, jotka hakisin tänään Saksaan suurtallilleni Aacheniin. Mike oli pyöräytellyt silmiään kantaessani rekkaan heiniä ja kuivikkeita, vaikka tiesin miehen pitävän jatkuvasti kuumana suhteitaan Pohjois-Euroopan sekä Euroopan itärajan takaisiin hevoskauppiaisiin. Rotuina tällä kertaa olisivat täysiverinen, erinäiset ponit sekä pari muuta tavallista rotua, ja olipa ranskalainen ystäväni myynnyt minulle vielä omankin kasvattinsa, kuulemma Ranskan hienoimman jenkkihevosen, national show horse -orin Second Chancen.

Kaarroin Ranskassa tallin pihaan kellon näyttäessä kahtatoista keskipäivällä. Tarkoitus olisi lähteä kotiin neljältä, jotta emme olisi kotona myöhään, yhtäkään tallityöntekijää ei tekisi meili hoitaa uusia hevosia enää kahdeksan jälkeen illalla, ajomatkassa kestäisi kuitenkin kauemmin hevosten kanssa kuin Google Mapsin ilmoittamat vähän päälle kaksi ja puoli tuntia, jotka olin matkannut tänne tullessani. Minulla oli aikaa ruhtinaallisesti, ja katsastettuani tuttavani kanssa kaikki ostamani hevoset käski hän tallityöntekijöidensä pakata hevoset kuljetuskuntoon puoli neljäksi. Sen jälkeen hän esitteli omia hankintojaan, vauhdikkaana pitämäni nuori nainen oli erityisen mieltynyt askellaji- sekä lännenratsuihin, joka oli hieman kumma lajivalinta näin eurooppalaiselle. Lounastimme yhdessä alkuiltapäivästä, ja sen jälkeen kello olikin niin paljon, että minun täytyi valmistautua matkaamaan kohti kotia. Pakkasin kaikki kaksitoista uutta hevosta rekkaani, ja lähdin ajamaan kohti kotia, jossa päiväänsä lopetelleet tallityöntekijät huokasivat kovaan ääneen tuodessani ison kasan uusia hevosia. Jätin hevoset heidän vastuulleen ja valmistauduin seuraavaan ajomatkaan, seuraavat viisi tuntia kuluisivat ajaessa takaisin Berliiniin kotiin.

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com