Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Mic Harry

Kuva tähän

Hevosen nimi Harry
Sukupuoli ori
Rotu santelipuuponi
Säkäkorkeus, väri 129 cm, xxx
Syntymäpäivä 08.06.2015
Ikä M Layouts / raitatossu.net/mayflowerv
Ikääntyminen satunnainen
Koulutus Laukka
Kasvattaja Micram Raceponies
Laukka ID #13627
Omistaja Anarchy
VRL-14465
Copyt ©  Reknro. VH17-111-0002

 

 

Luonnekuvaus

Aenean vel quam lacinia, feugiat mi a, volutpat nibh. Vivamus et tincidunt dui. Cras dui urna, euismod eu justo facilisis, tristique consectetur augue. Praesent pharetra urna at scelerisque sodales.

 

Suku

i. Sandshine
sant, 128 cm, rt, gg ee aa CC

Risut (UG)
4: 0-1-1-1 (3)
Vs. 3 250v€
0 % / 75 %

Sileät (G2)
9: 4-3-0-1 (8)
Vs. 59 800v€
44 % / 89 %


VH12-111-0014
ii. Krahvinna (evm) iii. Allegro (evm)
iie. Tenneche (evm)
ie. Shiniqua evm iei.  Socrates II (evm)
iee. Veoletta (evm)
e. Hambuz
sant, 124 cm, rn, gg Ee Aa CC
YLA2LJP-IERJ-I

Sileät (GI)
16: 8-2-5-0 (15)
Vs.103 360v€
Voitto p.50 %
Sijoitus p. 94 %

VH17-006-0035
ei. Hamilton (evm) eii. Juan Jones (evm)
eie. Patty AF (evm)
ee. Raf Lorena (evm) eei.  Lorenzo (evm)
eee. Tijuá II (evm)

Sukuselvitys

 

ei. Hamilton oli komea ruunikko 129 cm korkea ori joka kilpaili itse enimmäkseen risuestelaukoissa saavuttaen grade 1 tason, mutta on kuitenkin jättänyt enemmän pärjääviä sileille kuin risuesteille. Orin hurjasta luonteesta huolimatta suurinosa sen jälkeläisistä ovat kuitenkin olleet melko leppoisia tapauksia oikeisiin tammoihin yhdistettynä. Radallakin ori oli aina kuin tulta ja tappuraa ja se väistämättä herätti kunnioitusta vastustajissaan. Ori voittikin 23 startistaan 18 ja vain harvoin se joutui tyytymään neljättä sijaa huonompaan tulokseen. Orin melkein kaikki jälkeläiset ovat melko pienikokoisia, mutta erittäin kestäviä ja nopeita ollen näin erinomaisia kilpaponeja.

eii. Juan Jones oli aikansa legenda, se voitti urallaan lähes kaiken mahdollisen ja kilpaili grade 1 tasolle sekä risuilla että sileällä. Eipä Juan Jones ollut floppi myöskään siitosoriina, sillä se on jättänyt monia erittäin hyviä kilpureita, joista muutama on jatkanut isänsä sukua jos siitospuolellakin. Ori oli isokokoinen, noin 129 cm korkea ja se oli erittäin nopea sekä kestävä ja tämä ominaisuus on periytynyt jälkeläisillekin. Väriltään ori oli kaunis voikko, harmiksi vain hyvin harva sen jälkeläisistä on perinyt sen kauniin värin. Juan Jones vaikutti itse koko kilpa- ja siitosuransa Australiassa, mutta sen jälkeläiset ovat niittäneet mainetta ja kunniaa myös muualla maailmassa.

eie. Patty AF, tämä ruunikko 129 cm korkea tamma oli myös ikäluokkansa parhaimmistoa ja kilpaili tasolle grade 2. Tamman kilpaili sileällä, sillä risuilla se meinasi turhaan kuumua esteen jälkeen eikä touhusta enää tahtonut tulla sen jälkeen mitään. Tamma olisi yltänyt varmasti myös pidemmälle, mutta se jäi jo nuorena siitokseen ja kerkesi jättää 4 jälkeläistä, joista kaksi on tammoja ja kaksi oria. Sen ensimmäinen jälkeläinen Hamilton osoittautui erittäin hyväksi kilpaponiksi ja siitoksessakin se on onnistunut.

ee. Raf Lorena oli itse vähän tuntemattomampi nimi laukkaradoilla mutta kilpaili kuitenkin sijoittuen hyvin sekä risuilla että sileällä voittaen viimeisenä grade 3 tason lähdön. Tamma oli ruunikko, hyvin pieni, vain 122 cm korkea mutta erittäin sisukas ja voitontahtoin vähäien. Tamman oma ura katkesi loukkaantumisen myötä aivan liian varhain sen ollessa 7 vuotias. Tamma loukkasi itsensä kesken startin mutta jättäytyi sen jälkeen kaikkien onneksi siitokseen sillä tamma on jättänyt jälkeensä 6 erittäin kyvykästä kilpaponia.

eei. Lorenzo oli suuri, korkeutta sillä oli peräti 133 cm ja ori oli kimo väriltään. Ori ei koskaan kilpaillut sileällä, vaan sen laji oli risuesteet joissa se kilpaili aina tasolle grade 2 asti, mutta loukkaantuminen kesken kilpailun esti oria nousemasta grade 1 tasolle. Sinne se olisi varmasti vauhtinsa puolesta yltänyt muuten. Sen sijaan ori on vaikuttanut siitoksessa ja periyttää jälkeläisilleen erityisesti nopeutta, mutta myös valtavaa hyppyvoimaa sekä kestävyyttä. Sen vuoksi sen jälkeläiset ovat erinomaisia risuilla.

eee. Tijuá II on rautias 126 cm korkea tamma joka kilpaili pääasiassa risuesteillä mutta pärjäsi kohtalaisesti myös sileällä. Sen jälkeläisetkin ovat pärjänneet parhaiten risuilla sillä niillä kaikilla on sekä nopeutta ja ne ovat erittäin ketteriä ja kestäviä, jonka ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti risuesteille. Tamma itse kisasi grade 3 tasolla.

Sukuselvityksestä kiitos reibili, täydentänyt Tierra

 

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi
00.00.0000 rotu-skp nimi

 

Kilpailut

Löydät laukkauran täältä

 

30.09.2017 | Kutsu | 60 cm | 1/48 ERJ-Cup
31.10.2017 | Kutsu | 60 cm | 4/68 ERJ-CUP
31.12.2017 | Kutsu | 60 cm | 4/45 ERJ-CUP
31.01.2018 | Kutsu | 70 cm | 3/98 ERJ-CUP

 

KERJ


26.09.2017 | Kutsu | Helppo | 1/5

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com