Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Mastretta AWB

Hevosen nimi Mastretta
Sukupuoli tamma
Rotu Englanninpuoliverinen
Säkäkorkeus, väri 170 cm, ruunivoikko
Syntymäpäivä 04.01.2018
Ikä 0 v
Ikääntyminen satunnainen
Koulutus 160 cm
Kasvattaja Anarchie
Omistaja VRL-14465 Anarchy
Reknro. VH18-202-0003
Copyt andreavallejos (By, NC, ND)


Luonnekuvaus

Aenean vel quam lacinia, feugiat mi a, volutpat nibh. Vivamus et tincidunt dui. Cras dui urna, euismod eu justo facilisis, tristique consectetur augue. Praesent pharetra urna at scelerisque sodales.

 

Sukutaulu

i. Maserati Krypton
brdbg 169 cm rn
VH15-066-0028
ii. My Warrior
brdbg 170cm rn
VH11-066-0025
iii. One Way or Another
brdbg 165cm rt
iie. Take a Chance
brdbg 170cm rn
ie. Chanella II
brdbg 173cm rt
VH11-066-0026
iei. Mr. Rocket
brdbg 170cm mrm
iee. Cheynne II
brdbg 170cm rt

e. le Rêve Rosebreaker
kwpn 170 cm rnvkk
EV-IIFirst Champion
VH16-012-0246

ei. Shade of Pride
kwpn, rnvkk, 170cm
YLA2, ERJ-I, KWPN-II
VH14-012-0113
eii. Take the Lead
kwpn, rnvkk, 170cm
eie. Daisy Mama
kwpn, rnvkk, 169cm
ee. Kentucky Roses
kwpn, km, 165cm
ERJ-I, KWPN-I, YLA2
VH14-012-0228
eei. Stormy Dakota
kwpn, väri, 164cm
eee. Annie the Dreamer
kwpn, väri, 170cm

 

Sukuselvitys

iii. One Way or Another on vuonna 1999 syntynyt rautias brandenburgilainen ori. One Way or Another on Saksassa menestynyt estepainotteinen ori, joka hyppää kansainvälisellä tasolla luokkia 140-160cm. Kapasiteetikas ja ketterä ori on jättänyt jälkeensä muutamia kymmeniä jälkeläisiä ympäri Saksaa. Suurin osa One Way or Anotherin jälkeläisistä onkin menestyneitä este- ja kenttäratsuja.

iie. Take a Chance on ruunikko brandenburgilaistamma, joka on syntynyt vuonna 1994. Take a Chance hyppäsi ratana 160cm esteitä kansainvälisellä tasolla saakka. Jalostuskäyttöön tamma siirtyi vasta pitkä harkinnan jälkeen, sillä menestyneen kilpahevosen uraa ei haluttu katkaista liian aikaisin. Tak a Chance kilpailikin suhteellisen iäkkääksi asti ja siirtyi sitten siitoskäyttöön. Se on varsonut tähän mennessä kolme varsaa.

iei. Mr. Rocket syntyi v. 1997 saksalaisessa Keifa Stud-nimisessä siittolassa. Mr. Rocket on tummanruunikko, 170cm korkea, estepainotteinen ori. Hyppykapasiteetin orilta pongasi Joan Fritsberg niminen saksalainen kilparatsastaja, joka osti orin mukaansa Keifa Studista tämän ollessa 3-vuotias. Pari vuotta oston jälkeen Mr. Rocket näkyikin ensi kertaa estekentillä. Tämä ori hyppää loistavalla tekniikalla ja rohkeutensa puolesta se ei karttanut mitään erikoisesteitä. Ratana ori hyppäisi "nuoruusvuosinaan" 130cm. Koulupuolellakaan Mr. Rocket ei ollut lainkaan hassumpi, vaikka painotukseltaan olikin esteratsu.

iee. Cheyenne II on vuoden 2000 mallinen ratsupuoliverinen. Cheyenne II on kooltaan lähemmäs 170cm korkea, rautias, läsipäinen tamma. Cheyenne II kilpaili myös rataesteiden parissa. Suoritettuaan muutaman estekisan suosiolla, tamma starttasi myös muutamissa kenttäkisoissa. Rohkea ja nopeaoppinen tamma oli omiaan lajissa, mistä se keräsikin useita sijoituksia ja pari voittoakin. Myöhemmin tamma siirtyi kokonaan siitoskäyttöön ja on varsonut mitä upeimpia ja komeimpia hevosia niin este- kuin kenttäratsastukseenkin. Varsoilleen se on periyttänyt rohkean, pelkäämättömän luonteensa sekä juuri estehevoselle sopivaan rakenteen. 

(Maru)

eii. Take The Lead oli todella hyvin käyttäytyvä oripoika, jolta kuitenkin löytyi tulisuutta toisten oriiden kanssa väliä selvittäessä ja esterataa suorittaessa. Sen sulavalinjaiset liikkeet ja erinomainen yhteistyö ratsastajansa kanssa toivat tälle parivaljakolle monen monet voitot vuosien saatossa. Ori asusti koko elämänsä kasvattajansa luona ja vaikka kysyntää orilla riitti, astutti se vain muutamia tammoja. Vaivoja ei juuri koskaan ollut ja kasvattaja kehuskeli usein oria täydelliseksi. Lead keräili vielä vanhalla iällä erilaisia arvonimiä ja vieraili joissakin kissanristiäisissä, pokkaillen niistä satunnaisesti menestystäkin. Ori lopetettiin vanhalla ikää.

eie. Daisy Mama on erittäin temperamenttinen tamma. Se on suvultaan puhdasrotuinen hollanninpuoliverinen ja painotukseltaan esteratsu, kuten myös suurin osa suvusta. Tämä kaunis tamma on kilpaillut niin esteratsastuksessa 150cm tasolla, kuten myös näyttelyissä menestyksekkäästi. Todella lahjakas tamma. Tulee hyvin toimeen myös toisten hevosten kanssa eikä tekisi pahaa kärpäsellekään. Temperamenttisuus tulee hyvin huomattua esteradoilla ja sen äitimäisyydessä. Todella suojelevainen ja estekentillä vauhdikas suorittaja. Saavutti ennen varsojen saantia todella paljon sijoituksia esteratsastuksessa ja arvonimen näyttelyissä. Erittäin hieno tamma.

eei. Stormy Dakota oli emänsä ainoa jälkeläinen, mutta isälleen yksi monista. Emänsä lailla myös Dakotaa käytettiin varsana erilaisissa tilaisuuksissa ja menestyi niissä vaihtelevalla menestyksellä. Tämän jälkeen saattoi kunnon treenailu alkaa ja nopeasti orin kanssa oltiin jo 160cm tasoisilla esteradoilla haalimassa sijoituksia. Ori asui koko elämänsä kasvattajallaan ja nopeasti saavuttikin kultapojan tittelin kasvattajansa silmissä ja siksi sai paljon erityishuomiota. Todella komea ori oli myös ulkomuodoltaan ja tähän tulevaisuuden lupaukseen oli kasvattaja päättänyt laittaa kaiken peliin. Ei mennyt montaa vuotta kun orille saatiin muotovalion arvonimi, jonka lisäksi kilpailu-ura alkoi olla jo hanskassa, mutta koska aikaa oli mennyt vain muutama vuosi, kilpailtiin Dakotalla hieman siitosuransa ohella. Hammasta purren kuitenkin ori sai piakkoin siirtyä täysin siitosoriin hommiinsa ja olikin todella kysytty tapaus. Ori saavutti erilaisia jalostusarvonimiä ja näyttelypalkintoja vielä vanhemmallakin iällä. Todella hyväluontoinen tapaus, peri luonteen selvästikin emänemältään.

eee. Annie the Dreamer saavutti jo varsana kunniamainintoja erilaisista tilaisuuksista, vaikkei sen suku olekaan täynnä maineikkaita tittelihirviöitä.  Sen sukutaulusta löytyy kuitenkin joitakin nimekkäitä hevosia, ja sen potentiaalin Dreamer on todellakin perinyt. Tasoltaan tamma kilpaili 160cm tasolla ja kävi satunnaisesti näyttelyissä hakemassa palkintoja, jonka seurauksena saikin muotovalion arvonimen 9-vuotiaana. Kisaura oli tammalla erittäin antoisa ja siitä kehkeytyi nopeasti yksi kasvattajansa suosikkiratsuista. Todella mukava hevonen, joka omasi rodunomaiset askeleet ja miellyttävän perusluonteen. Vauhtia ja ketteryyttä löytyi radalla, jonka seurauksena tamma sai kunniamaininnan upeasta urastaan. Dreamer oli siis itse se kuuluisa tittelihirviö, joka sen suvusta puuttui. Dreamer sai siitosuransa aikana 5 varsaa, joista kaikki tammoja.

(VRL-11720 Piste, muokannut Anarchy)

 

 

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi
00.00.0000 rotu-skp nimi

 

Kilpailut

Kilpailukalenteri

31.05.2018 Kutsu | 120 cm | 2/16 VPV-Cup
 

 

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) - 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com