Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Wilhelm Woop

Hevosen nimi Wilhelm
Sukupuoli ori
Rotu Hollanninpuoliverinen
Säkäkorkeus, väri 164 cm, ruunikko
Syntymäpäivä 09.01.2018 Italia
Ikä 0 v
Ikääntyminen satunnainen
Koulutus 160 cm
Kasvattaja Hazel / Waldeinhill
Omistaja VRL-14465 Anarchy
Reknro. VH18-012-0022
Copyt Copyt andreavallejos (By, NC, ND)
Copyt andreavallejos (By, NC, ND) Copyt andreavallejos (By, NC, ND)

 

 


Luonnekuvaus

Aenean vel quam lacinia, feugiat mi a, volutpat nibh. Vivamus et tincidunt dui. Cras dui urna, euismod eu justo facilisis, tristique consectetur augue. Praesent pharetra urna at scelerisque sodales.

 

Sukutaulu

i. Cranleigh Willard
hann 173 cm rn
EV-II, Silver Premium
VH16-011-0396
ii. Wilagro
hann trn 171 cm
KTK-II
EV-III
VH15-011-0359
iii. Welchior
iie. Krystal
ie. November Rain xx
xx km 175 cm
VH12-006-0213
iei. Rain Over Me xx
iee. Victorias Secret xx

e. Mintaka RGE
kwpn 160 cm rn
EV-IIKTK-IIFirst Champion
VH14-012-0421

ei. Werneri's World
kwpn, km, 159cm
ERJ-I, KTK-II, YLA1, KWPN-I
VH13-012-0143
eii. Lawrence
kwpn, km, 165cm
eie. Domina Diva
kwpn, km, 155cm
ee. Chenell
kwpn, rn, 161cm
KTK-II, ERJ-I, YLA1, KWPN-I, KRJ-I
VH14-012-0048
eei. Quickstar
kwpn, rn, 164cm
eee. Nikita
kwpn, rt, 160cm

 

Sukuselvitys

eii. Lawrence: Ihania oreja on maailma pullollaan, mutta Lawrence oli oikein erityisen ihana. Upean rakenteensa lisäksi 165 cm korkea kimo oli todellinen herrasmies. Suomessa syntynyt ori oli todella hyväkäytöksinen ja mieleenpainuva tapaus. Se myytiin 5-vuotiaana kilparatsastajalle esteratsuksi ja sille tielle ori lopulta jäi pysyvästi. Kyvyistään huolimatta orilla ei ikinä kilpailtu suurimmissa luokissa, mutta se pärjäsi todella hyvin pienemmissä 120-130 tasojen luokissa. Lawrence käytettiin useampaan otteeseen oripäivillä ja se saavutti sielläkin tasaista menestystä. Ori menehtyi vanhuuteen 31-vuotiaana. Werneri's World oli orin viimeinen jälkeläinen kaikista 12:sta.

eie. Domina Diva: Kuvan kaunis dominanttivalkoinen Domina Diva ei kaikista hyvistä puolistaan huolimatta saanut jalansijaa synnyinmaassaan Ruotsissa. Tamma oli vain 155 cm korkea, joten kilpatalleilla ei ollut kiinnostusta pitää pikkuista tammaa. Se myytiin nopeasti kiinnostuneelle Suomeen, missä tamma sai nauttia elostaan rakastettuna harrasteratsuna. Domina Divalla kilpailtiin pääosin seurakilpailuissa, mutta se menestyi myös muutamissa aluetason estekilpailuissa. Tamma oli todella kiltti ja sopi käsiteltäväksi kaiken tasoisille hevosihmisille, joten lopulta se myytiinkin ratsastuskouluun. Domina Diva astutettiin kolme kertaa ja se sai kaksi upeaa orivarsaa, mutta kaikkien suruksi kolmannessa varsomisessaan tamma menehtyi.

eei. Quickstar: Sairaan nopee ja tosi komee, sellainen oli Quickstar. Tätä Alankomaissa syntynyttä herrasmiestä ei oltu koolla pilattu, mutta 164 cm korkeudesta huolimattaan ori liiteli kepeästi 150 senttisten esteiden ylitse. Quickstar kilpaili aktiivisesti ja sijoittui monien suurkilpailuiden kärkisijoille. Valitettavasti ruunikko kuitenkin loukkaantui 11-vuotiaana ihanissa kesäpäivän maastoesteharjoituksissa ja joutui lopettamaan kilpauransa. Orilla oli vallan mainio rakenne, joten se päätyi siitosoriksi. Tähän päivään mennessä komistus on ehtinyt saada jo 32 jälkeläistä, joille se on periyttänyt ulkomuotonsa lisäksi rohkeaa ja tasaisasta luonnetta, jonka voisi lyhyesti tiivistää ilmaisuun ”hallittu temperamentti”.

eee. Nikita: Tämä kultainen tamma oli todellakin sellainen enkeli. Äärettömän kiltti tamma oli 160 cm korkea rautias, joka ei ikinä kilpaillut aivan korkeimmilla tasoilla, vaikka olisi ehkä kyennytkin. Tamma pysyi kasvattajallaan syntymästään viimeiseen päiväänsä asti ja työskenteli melko kevyellä tasolla. Se hyppäsi 120 tason esteratoja ja kilpaili koulussa vaativa B tason ratoja. Nikita sijoittui tasaisesti ja oli kilpahevosena tunnettu rauhallisuudestaan ja kuuliaisuudestaan. Tamma sai pitkän ikänsä aikana paljon jälkeläisiä ja sai elää rentoa elämää suurilla laitumilla. Koska kasvattaja piti pientä enkeliään rauhallisessa on-off-kilpahevosen elämässä, ei voida olla varmoja kuinka kovan tason suorituksiin tamma olisi voinutkaan pystyä. Joka tapauksessa se sai 17 jälkeläistä ennen kuin menehtyi vanhuuteen 34-vuotiaana.

(Sonja VRL-11911)

 

 

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi
00.00.0000 rotu-skp nimi

 

Kilpailut

Kilpailukalenteri

 

 

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) - 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com