Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Kaempferia AWB

Copyt Pirje Fager-Pintilä / Suomen Hippos
Nimi Kaempferia AWB Rotu, sukupuoli trakehner, tamma
Syntymäaika 07.03.2017, 8 v Säkäkorkeus, väritys 167 cm, musta
Rekisterinumero VH17-021-0051 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso 160 cm Kasvattaja Anarchie

Luonnekuvaus

Aenean vel quam lacinia, feugiat mi a, volutpat nibh. Vivamus et tincidunt dui. Cras dui urna,
euismod eu justo facilisis, tristique consectetur augue. Praesent pharetra urna at scelerisque sodales.

 

Sukutaulu

i. Asar
trak 170 cm
KTK-II
VH16-021-0499
ii. Balefireevm
trak rn 174 cm
iii. Seemannevm
trak mrn 173 cm
iie. Blütenmonatevm 
trak rn 170 cm
ie. Abetterevm
trak trn 170 cm
iei. Königreichevm
trak trt 173 cm
iee. Abenteurerevm
trak m 167 cm

e. Kmeiracath
trak 167 cm
KTK-II, Champion, ERJ-I
VH15-021-0217

ei. Frekunalevm
trak, 170cm, m
eii. Bluafunesevm
trak, 172cm, mkm
eie. Foemmidiaevm
trak, 168cm, trn
ee. Kouenalevm
trak, 166cm, prn
eei. Spiteevm
trak, 168cm, prn
eee. Knamyineevm
trak, 165cm, trn

Sukuselvitys

ei. Frekunal on 170cm korkea komea musta trakehnerori. Tutuimmille pelkkä Fred on herkästi kuumuava ja itsepäinen esteratsu Saksasta. Orilla on hieno hyppytyyli ja se on erittäin tarkka ja varma esteillä. Kouluratsastuksessa ehkä hieman kömpelö ja tylsistyy nopeasti koulukiemuroihin. Fred on itsepäisyydestään huolimatta monen lemppari, sillä se on hurjan miellyttämisenhaluinen ja komea. Ori onkin saavuttanut paljon suosiota ulkonäkönsä takia, mutta ei se esteilläkään mikään tuntematon nimi ole. Frediltä löytyy iso kasa sijoituksia ja sitä on käytetty paljon jalostukseen ympäri maailman.

eii. Bluafunes on hieno saksalainen trakehnerori. Tällä estepainoitteisella orilla on 172cm korkeutta ja se on kauniin mustankimo. Blue on ihmeen lempeä oriksi, lähes ruunamainen, ja siksi monet erehtyvätkin luulemaan sitä ruunaksi. Tottakai Blueltakin löytyy sitä temperamenttia ja tammojen perään kiljumista, mutta jälkeläiseensä Frekunaliin verrattuna Blue on oikea nallekarhu. Ori on erittäin taitava esteillä ja se on kovin miellyttämisenhaluinen ja energinen. Oria on helppo käsitellä, mutta se ei anna mitään ilmaiseksi, vaan sen kanssa tulee tehdä töitä. Blue on hyvin sijoittunut esteratsastuksessa ja muutama koulusijakin sillä on alla. Jälkeläisiä orilta löytyy monenlaista ja ympäri Euroopan.

eie. Foemmidia on 168cm korkea tummanruunikko trakehnertamma Saksasta. Midia on suoraan sanottuna itsepäinen, kiukutteleva ja kuriton pikkukakara, jonka kanssa todella tarvitaan pitkäpinnaisuutta. Tamma on selvästi yhden ihmisen hevonen, eikä pidä siitä, jos sen ympärillä sählää useampi ihminen. Jo se yksi voi olla välillä liikaa. Midialla on hyvä hyppytyyli ja siitä olisi voinut tullakin jotain, jos se ei olisi joutunut valitettavaan onnettomuuteen kisamatkalla. Tamma oli juuri aloittanut kisauransa ja näytti niittävän menestystä, mutta onnettomuus vei hevosen hengen. Tammasta jäi kuitenkin hieno vahinkovarsa Frekunal, eikä ketään kaduta pätkääkään että vahinko tapahtui.

ee. Kouenal on kaunis trakehnertamma Ruotsista. Tämä 166cm korkea punaruunikko tamma on varmasti tallin suosikkihevonen. Vaikka siltä löytyy itsepäisyyttä ja kiukkupäiviä, on se helppo käsitellä ja erittäin miellyttämisenhaluinen. Tamma on suurimmaksi osaksi ajasta oikein lempeä yksilö ja sen kanssa on mukava tehdä töitä. Unna on kenttäpainoitteinen ja taitoa siltä jokaiseen osuuteen löytyykin, hurjasti! Unna on kovin monipuolinen tamma ja koska se on yleisesti ottaen rauhallinen ja helppo käsitellä ja sopii kenttäratsastukseen mainiosti. Hevonen ei myöskään pelkää haasteita, joten iso plussa siitä. Unna on kohtuullisesti sijoittunut hevonen ja siltä löytyy muutama hieno jälkeläinen, lähinnä Ruotsista ja Saksasta.

eei. Spite on komea punaruunikko trakehnerori Itävallasta. Tällä 168cm korkealla hevosella ei olekaan niin ruusuinen historia. Spite oli ensimmäiset kuusi vuotta koko ajan kodinvaihtaja, eikä se saanut asettua missään aloilleen. Oria stressasi tilanne ja kun se viimein pääsi loppuelämän kotiin, oli hevosessa työstämistä. Spitestä kuitenkin kuoriutui oikein hieno hevonen, kunhan sen kanssa jaksoi tehdä pitkäpinnaisesti töitä ja kasvattaa sen luottamusta. Orista tulikin yhden ihmisen hevonen ja se pääsi kokeilemaan muutamat kilpailutkin. Spite kuitenkin pidettiin aika rentona ratsuna ja siltä löytyy pari jälkeläistä Itävallassa ja Saksassa.

eee. Knamyine on herkkä trakehnertamma Ruotsista. Mynne on tummanruunikko, 165cm korkea kenttäpainoitteinen tamma. Hevonen on rauhallinen ja miellyttämisenhaluinen, eikä se pelkää haasteita. Hevonen on erittäin herkkä avuille ja sitä tulee käsitellä hellästi. Liian kovilla otteilla tamma menee aivan jumiin, eikä oikein tiedä mitä pitäisi tehdä. Sama juttu käy, jos selässä on osaamaton ratsastaja. Mynne on kiertänyt monet kilpailut, mutta kisaura katkesi sen selkäongelmiin. Siitä lähtien tamma on ollut vain rennossa käytössä, eikä tamman selkä vaivaa sitä ollenkaan. Tamma siirtyikin siitoskäyttöön ja siltä löytyykin muutama hieno varsa.

(Manaaja)

 

 

Jälkeläiset

VH18-021-0075 s. 04.02.2018 trak-t. Kapsaicin AWB
VH18-021-0076 s. 14.04.2018 trak-o. Kamfer AWB
VH18-021-0107 s. 02/06/2018 trak-o Kentjur AWB

 

 

Kilpailut

Kilpailukalenteri

30.04.2018 | Kutsu | 120 cm | 4/60 ERJ-CUP


 

Hyppykapasiteetti ja rohkeus Kuuliaisuus ja luonne
3053.91 p. 3699.34 p.
ERJ/6600
6753.25p (vt. 11)


22.02.2018 irtoSERT (Päätuomari: Sorel) Atorina

 

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) - 

 

 

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com