Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Muuttanut tänne

 

Domer Quest Giver

Copyt netg15 (By, ND)
Nimi Domer Quest Giver Rotu, sukupuoli Englanninpuoliverinen, tamma
Syntymäaika 15.02.2016, UK, 0 v Säkäkorkeus, väritys 166 cm, 
Rekisterinumero VH17-202-0017 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso 160 cm Kasvattaja Londomer Yard

Marraskuu 2016 Londomer Yard ilmoitti sulkevansa ovensa.
Tallin omistaja ilmoitti myyvänsä lähes kaikki hevosensa, ja tätä myyntipalstaa minä eksyin katselemaan uteliaana.
Anarchie oli ollut pystyssä vasta jonkin aikaa, ja tarvitsi tallin täytettä. Mikäs sen parempaa täytettä kuin laadukkaan estehevosen varsa, joka vielä sattuu olemaan englanninpuoliverinen, Anarchien pääasiallisen kasvatuskantakirjan edustaja.

Vuosi vaihtui ja elettiin helmikuuta 2017. Olin jossain vaiheessa tullut luvanneeksi, että vien mukanani ne hevoset, jotka eivät löydä määräaikaan mennessä kotia muualta. Olin jo ostanut varsan emän, Nobelle Cruxin, ja sen nuoremman varsan, silloin vielä nimettömän Raquellan. Ihan yhtä hyvin voisin napata matkaani "Q" varsankin. Kyllä sille jotain käyttöä löytyisi.

Tammavarsa muutti monien muiden aikuisten ja varsojen seassa Anarchieen ja asettui sinne odottamaan kilpa- ja siitosuransa alkua. Nimekseen se sai Quest Giver, sillä ei ole muita yhteyksiä vanhempien nimiin kuin isän kanssa jaettu Q ensimmäisenä kirjaimena. No, tämä on kyllä silti oikein hieno nimi, jos minulta kysytään.

Kuvat aukeavat suuremmiksi
netg15 (By, ND)

netg15 (By, ND) netg15 (By, ND)

 

Luonnekuvaus

Quest on hieman pelokas ja tossukka tamma, mutta kuitenkin äärimmäisen kiltti. Se joutuu "ilkeimpien" pompoteltavaksi, ja murjottaa yksin kauimmaisessa nurkassa, mikäli joutuu väärän lauman kanssa tarhatuksi. Sillä on kuitenkin muutama tamma kaveri, joiden kanssa pystyy laiduntamaan normaalisti, eikä se joudu ulkoilemaan yksin. Quest ei kuitenkaan koskaan tule vastaan portille, sillä se pelkää saavansa hampaista ja kavioista. Karsinassaankin se viihtyy mahdollisimman kaukana muista, vaikka siinä vieressä olisikin oma kaveri.
Tämä aiheuttaa usein ongelmia kisapaikkojen väliaikaismajoituksessa.
Vieraat hevoset se kuitenkin sietää paremmin, ne eivät välttämättä ole vielä ilkeilleet, eivätkä todennäköisesti ikinä pääsekään sitä tekemään. Ties vaikka niistä löytyisi uusia kavereitakin.

Taluttaessa Quest kulkee kiltisti vierellä, kyräilee kyllä muita hevosia hieman epävarmana, muttei karkaa tappelemaan niiden kanssa. Samaa se tekee myös ryhmässä ratsastettaessa ja lämmittelypaikoilla. Vilkuilee ja kyttää, muttei ala tapella. Rennoksi tamma on äärimmäisen vaikea saada muiden hevosten ympäröimänä, mutta päästessään radalle suorittamaan yksin, se on elementissään ja kaikki pällistely häviää kuin tuhka tuuleen. Mitään muuta tamma ei pelkää tai kyttäile turhaan, kerta vilkaisu riittää kummallisuuksien kuittaamiseen.

Ratsuna tamma on halukas miellyttämään ja selvästikin pitää siitä, mitä ikinä onkaan tekemässä. Jo alkukäynneistä se tarpoo eteen ja kuuntelee, mitä ratsastajalla on sanottavanaan. Jos ohjeet on epäselviä, se vähintäänkin yrittää jotain sinne päin. Kun radalla mietitään nopeinta reittiä, on ratsastajan siis kerrottava äärimmäisen selkeästi, mihin ollaan menossa, Quest voi nimittäin valita sen väärän reitin ja päätyä täysin väärälle esteelle... Sillä on kuitenkin voimaa hypätä ja hyvä hyppytekniikka, joten aikakierroksella sitä voi pyytää käyttämään tiukkojakin reittejä, eikä tamma epäröi hypätä, jos on pienikin mahdollisuus päästä ylitse.

Hoidettaessa Quest seisoo kiltisti paikallaan, nostelee kaviot ja melkein suitsiikin itsensä. Satuloidessakaan se ei reagoi kummemmin, pientä hapanta tuhinaa ja korvien luimistelua korkeintaan, jos sitäkään. Mikään hellyydenkipeä rapsutteluja kerjäävä hevonen Quest ei ole, mutta se ei hermostu, vaikka parvi eskarilaisia pyörisikin sen ympärillä tekemässä taikojaan useamman tunnin ajan.

Tamma on helppo lastata, kunhan se lastataan ensimmäisenä. Matkan alussa se yleensä murjottaa ja napsii heiniään hyvin varovaisesti, pidemmillä reissuilla se onneksi huomaa, että heinät ovat ihan sitä varten esillä, eikä niitä tarvitse jakaa ahneen kaverin kanssa.

Suku

i. Quarterjack
hann rn 168 cm
VH15-011-0369
ii. QuartercoinEVM
hann
iii. QasimEVM
hann
iie. MillionaireEVM
hann
ie. JocelynEVM
hann
iei. JamaicaEVM
hann
iee. AvianEVM
hann
e. Nobelle Crux
ewb vkkkm, 162 cm
VH15-202-0017
ei. No Flashdance
165cm, vkk, trak
eii. No Flightheart
166cm, vkk, trak
eie. Triggerflash
161cm, rt, trak
ee. Noble Step
160cm, km, bwb
eei. Nerdun Vevo
162cm, rt, bwb
eee. Fimaway Poarl
160cm, km, bwb


Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi
00.00.0000 rotu-skp nimi

 

Kilpailut

Kilpailukalenteri

31.08.2018 | Kutsu | 120 cm 1/12 VPY-CUP
31.10.2018 | Kutsu | 120 cm | 4/35 VPY-CUP

 

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) - 

 

 

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com