Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Muuttanut tänne

Domer Samanthe

Hevosen nimi Samanthe
Sukupuoli tamma
Rotu ewb
Säkäkorkeus, väri 168 cm, ruunikonkimo
Syntymäpäivä 01.01.2016, UK
Ikä 8 v
Ikääntyminen satunnainen
Koulutus 160 cm
Kasvattaja Londomer Yard
Omistaja VRL-14465 Anarchy
Reknro. VH16-202-0003
Copyt netg15 (By, ND)  


netg15 (By, ND) aukeaa suuremmaksi

Luonnekuvaus

Samey is hot blooded, but still quite well to handle, a perfect mix of fire from her dam and calmness from her sire. She has major potential and quality gaits. (VRL-01725)

 

Suku

i. Soundcheck
ERJ-I
168cm, km, trak
VH14-021-0571
ii. Bolbitis Kay 
170cm, km, trak
iii. Diospanyro
iie. Bayfront Star
ie. Soundclick 
166cm, rt, trak
iei. Yavien
iee. Silent Rock
e. Pinky Amber
168cm, mkm, ewb
VH15-202-0016
ei. Predict Blue
169cm, km, ewb
eii. Passionate Bluetone
ewb 170cm rn
eie. Imaginemachine
ewn 167cm km
ee. Passion Jewel
165cm, km, ewb
eei. Pealemy Emerald
kwpn 166cm km
eee. Pearlfection Last
ewb 163cm km

 

Sukuselvitys

ii. Soundcheck on isänsä, Bolbitis Kayn, kuva. Molemmat orit ovat kovin sirorakenteisia, isoja, puhtaanvalkosisia kimoja, jotka valloittavat jokaisen satulaansa kiipeävän ratsastajan. Bolbitis Kay on saksalaissyntyinen 170-senttinen esteori, joka myytiin lupaavana kolmivuotiaana kasvattajaltaan Yhdysvaltoihin kilpailemaan. Hevonen kipusi nopeasti 160 cm:n luokkiin ja hyppäsi voittoon useissa arvokilpailuissa. Herrasmiesmäisestä luonteestaan ja höyhenkevyestä hypystään tunnettu Bolbitis Kay kantakirjattiin I-palkinnolle ja sitä käytettiin monta kautta jalostukseen Amerikassa. Vanhoilla päivillään ori palasi synnynseudulleen Saksaan jättämään jälkensä myös eurooppalaiseen hevosjalostukseen. Sillä on toistasataa jälkeläistä molemmilla mantereilla ja paikka monien entisten ja nykyisten hevosharrastajien sydämessä.

iii. Diospanyro oli sekin kaunis kimo, mutta vain 159-senttinen ja käyttöominaisuuksiltaan kuuluisinta poikaansa huomattavasti heikompi. Hyvästä suvusta tuleva ori osoittautui kasvattajansa harmiksi keskinkertaiseksi hyppääjäksi, jonka arvoa pahansisuinen ja arvaamaton luonne ei ainakaan lisännyt. Riittävän taitavan ja määrätietoisen ratsastajan kanssa Diospanyro kilpaili sijoittuen 120 cm:n luokissa ja starttasi myös muutaman 130 cm:n luokan ilman mainittavaa menestystä. Oria käytettiin jalostukseen kolmentoista varsan verran. Sen jälkeläisistä vain Bolbitis Kay päätyi kilpahevoseksi isoille radoille. Diospanyro lopetettiin 16-vuotiaana jännevamman jälkeen.

iie. Bayfront Star oli ruunikko kenttäratsu. 173-senttinen tamma oli näyttävä ja upealiikkeinen hevonen, joka kilpaili pääasiassa Etelä-Saksassa kenttäluokissa CIC2-tasolle asti. Bayfront Star hyppäsi mielellään ja hyvällä tekniikalla, mutta maastokokeessa sen tie päättyi valitettavan usein kieltoihin. Tamma sai ensimmäiset jälkeläisensä jo ennen kisauransa alkua ja kolme lisää sen päätyttyä. Eläkepäivinään Bayfront Staria innostuttiin esittämään myös näyttelyissä, joissa se arvioitiin erittäin hyväksi rotunsa edustajaksi. Mukavaluonteinen tamma menehtyi ähkyyn 22-vuotiaana.

ie. Soundclick toimi pääasiallisesti siitoskäytössä. Tamma oli 166-senttinen kaunis rautias isolla tähdellä ja neljällä sukalla varustettuna, eikä sen rakenteessa ollut juuri moittimista. Hevonen kantakirjattiinkin II-palkinnolla ja hyvällä lausunnolla. Soundclick sai elämänsä aikana yksitoista jälkeläistä, joista kaikki ovat puhtaita trakehnereja ja kilpakäytössä. Varsomisten välissä tamma toimi harrasteratsuna. Mitään sen kummempaa sille ei opetettu, mutta se liikkui kauniisti ja oli helppo hevonen kokemattomammallekin. Soundclick lopetettiin vanhuuden mukanaan tuomiin vaivoihin vasta 25-vuotiaana.

iei. Yavien oli komea ja karismaattinen 169-senttinen estehevonen. Punarautias piirtopää myytiin yksivuotiaana ranskalaisomistukseen. Varhaiskypsänä, älykkäänä hevosena se menestyi hienosti ikäluokkakilpailuissa ja ori hyväksyttiin jalostukseen jo kolmivuotiaana. Yavien kilpaili useamman eri ratsastajan alla kansainvälisestikin menestyen ja oli myös pitkään jalostuskäytössä. Mukavaluonteisella orilla onkin liki sata jälkeläistä ja se on periyttänyt vahvasti hyviä ominaisuuksiaan.

iee. Silent Rock oli helppo ja näppärä allround-hevonen. 165 cm korkea ruunikkotamma oli tasainen ja hyväliikkeinen kouluratsu, satavarma 110-luokkien hyppääjä ja pärjäsi mukavasti myös helpoissa kenttäluokissa. Luonteeltaan se oli kaikille ystävällinen, itsevarma ja aina tyyni tapaus. Silent Rockia käytettiin myös muutamissa näyttelyissä, jossa se arvioitiin erittäin tyypilliseksi trakehneriksi. Vanhemmalla iällä hevonen myytiin siitoskäyttöön, ja se saikin viisi hienoa jälkeläistä, kaikki tammoja. Silent Rock jouduttiin lopettamaan 22-vuotiaana.

© coupie

 

Jälkeläiset

s. 02.08.2018 ewb-o. Mazzanti AWB i. Maserati Krypton

 

Kilpailut

Kilpailukalenteri

30.11.2017 | Kutsu | 160 cm | 2/71 ERJ-CUP
31.03.2018 | Kutsu | 160 cm | 8/80 ERJ-CUP

 

 

Näyttelyjaos
Arvonimet  
Kutsu Palkinto Päätuomari Paikka
17.02.2016 irtoSert Vibaja Thirteen
04.03.2018 irtoSert Sorel Stratocaster
       


 

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) - 

 

 

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com