Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Muuttanut tänne

 

DOMER RAQUELLA

Hevosen nimi Raquella
Sukupuoli tamma
Rotu EWB
Säkäkorkeus, väri 163 cm, voikonkimo
Syntymäpäivä 20.01.2016, UK
Ikä 8 v
Ikääntyminen satunnainen
Koulutus 160 cm
Kasvattaja Londomer Yard
Omistaja VRL-14465 Anarchy
Reknro. VH16-202-0004
Copyt Gordon Dionne (by, nc, sa)  


Gordon Dionne (by, nc, sa)

 

Luonnekuvaus

Raya is kind, but quite childish at times and needs a patient handler. She has really nice gaits and specially her jumping tecnique is really good. Raya may test your nerves time to time, but inside obstacle ring she always gives her best. (VRL-01725)

 

Suku

i. Rainmaker xx
xx 164cm, km
ERJ-I, KERJ-I
VH14-006-0215
ii. Veridis Quo 
165cm, km, xx
iii. Derezzed
iie. Aerodynamic
ie. Overture 
159cm, m, xx
iei. Crescendo
iee. High Fidelit
e. Nobelle Crux
ewb 162cm vkkkm
VH15-202-0017
ei. No Flashdance
165cm, vkk, trak
eii. No Flightheart
eie. Triggerflash
ee. Noble Stepl
160cm, km, ewb
eei. Nerdun Vevo
eee. Fimaway Poarl

 

Sukuselvitys

ie. Overture xx on pieni, musta ja lauhkea kuin lammas. Osittain hyvästäkin laukkasuvustaan huolimatta 159-senttinen, pyöreänpullea tamma ei ole startannut elämänsä aikana laukkaradoilla kertaakaan. Sen sijaan se on toiminut useamman lapsen ja nuoren kilparatsuna niin koulussa, rataesteillä kuin kentässäkin. Overture on helppojen luokkien rusettihai, joka ei koskaan jätä ratsastajaansa pulaan – minkä lisäksi se on osoittautunut oivaksi siitostammaksi. Overturella on kuusi täysiveristä jälkeläistä, jotka kaikki ovat kokeilleet onneaan laukkaradoilla, mutta joista suurin osa on Rainmakerin tavoin päätynyt sittemmin ratsuiksi kilparadoille saakka.

iee. High Fidelity xx oli koko elämänsä ratsukäytössä. Ruunikko 162-senttinen tamma myytiin kolmivuotiaana kasvattajaltaan nuorelle kenttäratsastajalle, jonka kanssa High Fidelity pääsi kilpailemaan aina CIC2-tasolle asti. Pitkäjalkainen ja vinttikoiramainen tamma ei ollut se kaunein ilmestys, mutta suorituskykyä hevosella riitti. Luonteeltaan se oli maasta käsin haastava, mutta ratsastettaessa kuin ihmisen mieli ja herkkä reagoimaan. High Fidelity loukkaantui kaksitoistavuotiaana ja se sai kaksi täysiveristä tammavarsaa, ennen kuin se jouduttiin lopettamaan jalkavaivojen pahennuttua.

iei. Crescendo xx sen sijaan on puhtaasti laukkahevonen. Vain 156-senttinen sprintteri on kilpaillut ympäri Yhdysvaltoja ja napsi nuorilla päivillään voittoja sieltä täältä. Arvokilpailuihin sen nopeus ei kuitenkaan aivan riittänyt, joten suuret rahat jäivät orilta tienaamatta. Musta, selväpäinen ja rakenteeltaan korrekti Crescendo siirrettiin 6-vuotiaana jalostuskäyttöön, ja sille onkin ollut paljon kysyntää. Tällä hetkellä 18-vuotiaalla orilla on yli 60 jälkeläistä, joista suurin osa on täysiverisiä. Crescendo on jättänyt jälkeensä hienoja laukkahevosia, mutta osa sen varsoista on kilpaillut menestyksekkäästi myös ratsuina.

ii. Kimosta Veridis Quosta piti alun perin tulla laukkahevonen. 165-senttinen voimakasluonteinen ori osoittautui kuitenkin liian hitaaksi ja hankalaksi pärjätäkseen radoilla, joten se myytiin muutaman epäonnistuneen startin ja yhden astutuskauden jälkeen ratsuksi. Uudessa kodissaan Veridis Quo ruunattiin, mikä tasoitti hevosta paljon ja sen käsiteltävyys parani huimasti. Veridis pääsi myöhemmin kilpailemaan myös esteillä, ja lahjakkaana hyppääjänä se pärjäsikin hienosti 130 cm luokissa. Ruunalla on viisi jälkeläistä ja se viettää tällä hetkellä eläkepäiviä Kentuckyssa.

iie. Aerodynamic xx oli hyvin keskinkertainen laukkahevonen. Rautias, iso 168-senttinen tamma kilpaili mailin kilpailussa monta kautta. Se sijoittui usein rahasijoille ja otti muutamia hyviä voittojakin, mutta tähtiainesta hevonen ei ollut. Laukkauran jälkeen Aerodynamic myytiin siitoskäyttöön tallille, jossa se pääsi myös opettelemaan koulu- ja esteratsastuksen saloja tallin omistajan lasten kanssa. Lempeäluonteinen ja helppo Aerodynamic ehti saada kuusi jälkeläistä, ennen kuin se menehtyi ähkyyn.

iii. Derezzed xx tuli hienosta laukkasuvusta, mutta se ei startannut radoilla kertaakaan elämänsä aikana. Komea, säkäkorkeudeltaan 162 cm korkea ori loukkaantui parivuotiaana, eikä sen jalka kestänyt koskaan kovaa laukkatreeniä. Sukunsa puolesta sitä kuitenkin käytettiin jalostukseen parinkymmenen varsan ajan, ennen kuin se siirrettiin ratsuksi. Derezzed kesti hyvin kouluratsastuskäyttöä, ja se pääsi myös kilpailemaan. Hienoliikkeinen, mutta luonteeltaan kuuma ja haastava hevonen napsi uransa aikana sijoituksia kilpailuista ympäri itäisiä Yhdysvaltoja. Ori jouduttiin lopettamaan 16-vuotiaana kuljetusonnettomuuden jälkeen.

coupie, VRL-11889

 

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi
00.00.0000 rotu-skp nimi

 

Kilpailut

30.06.2017 | Kutsu | 160 cm | 8/64 ERJ-CUP

 

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) - 

 

 

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com