Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tammat - Orit

Domer Darnell

Copyt © Pirje Paananen / Suomen Hippos
Nimi Domer Darnell Rotu, sukupuoli Englanninpuoliverinen, ori
Syntymäaika 14.01.2016, (UK), 8 v Säkäkorkeus, väritys 175 cm, musta
Rekisterinumero VH17-202-0019 Omistaja Anarchy VRL-14465
Koulutustaso Grand Prix Kasvattaja Londomer Yard

Luonnekuvaus

Aenean vel quam lacinia, feugiat mi a, volutpat nibh.
Vivamus et tincidunt dui.
Cras dui urna, euismod eu justo facilisis, tristique consectetur augue.
Praesent pharetra urna at scelerisque sodales.

 

Suku

i. Oldfinion Darius
old rn 175 cm
Ch, KTK-II, KV-III, VAR-II
VH15-013-0156
ii. Duzedrawse
old, 177cm, m
KTK-I, VVJ-I, KRJ-I
VSN Champion, Premier
VH14-013-0032
iii. Daquiri
EVM old, 178cm, m
iie. Jamocha
EVM old, 165cm, prn
ie. Adrianne
old, 168cm, km
VIR MVA ch., KTK-II, KRJ-I, YLA2
VH15-013-0112
iei. Lawford
EVM old, 172cm, km
iee. Ariane
EVM old, 166cm, rn
e. Domer Jessamy
ewb rt 168 cm
VH15-202-0020
ei. Jeramy
hann rt 172 cm
VH15-011-0197 
eii. Jackpot II 
hann ori rt evm 
eie. Bellacosa 
hann tamma rt evm 
ee. Balirca My 
ewb rt 160 cm
VH15-202-0018
eei. Baloon My 
ewb ori rt evm
eee.  Mine Treat My 
ewb tamma rt evm

Sukuselvitys

 

iii. Daquiri on musta oldenburginhevosori, jonka säkäkorkeus on huimat 178 senttimetriä. Ori on tehnyt mittavan uran kouluhevosena kisaten lajia vaativalla tasolla, ja tämän parhain saavutus on edustuspaikka Saksan maajoukkueessa, jonka Daquiri saavutti sijoituttuaan lähes 50 kertaa kansallisissa kisoissa kärkiviisikkoon hyvällä sijoitusprosentilla. Ori on luonteeltaan hieman hankala käsitellä, eikä tätä voi luovuttaa muihin kuin osaaviin käsiin. Näyttävien liikkeittensä lisäksi orimaisesta ja kipakasta luonteestaan tunnettu Daquiri ei tule juurikaan toimeen muiden hevosten kanssa, ja etenkin muut orit saavat helposti tämän vihat niskoilleen. Sekunnissa nollasta sataan kiihtyvästä luonteestaan huolimatta ori on ollut varsin kysytty jalostusori, ja tällä onkin lähemmäs 20 jälkeläistä, joista suurin osa on etenkin rakenteellisesti palkittuja.

iie. Jamocha on kuvankaunis punaruunikko oldenburg-tamma, jonka säkäkorkeus on tasan 165 senttimetriä. Tämä upeilla ja isoilla merkeillä varustettu tamma on luonteeltaan täysi kymppi, ja tämän kanssa onkin mukava työskennellä tilanteesta riippumatta. Uudet tilanteet tosin jännittävät Jamochaa hieman, mutta tuttujen ja turvallisten ihmisten ja hevosten läsnäolo rauhoittavat myös tätä, eikä aiempaa hermostuneisuutta huomaa kohta enää ollenkaan. Parhaimmillaan tamma taipuu GP-tason liikkeisiin, mutta kisakalenteri on kuitenkin täytetty pääasiassa intermediate-tason kilpailuilla. Jamocha on ennen kilpailu-uraa varsonut yhden jälkeläisen, ja nyt kun kisaura alkaa olla loppuvaiheissa, on suunnitelmissa ollut varsottaa tamma ainakin kertaalleen. (Pierre)

 

iei. Lawford edustaa laadukasta Ford-orilinjaa, joka sai nimensä 1900-luvun alussa Saksaan oldenburgsiittolan perustaneen Werner Fordin mukaan. Ford-linjan oriit ovat pitkälti kouluratsuja ja ne ovat tunnettuja laadukkaista liikkeistään sekä hyvästä perimästään. Lawford on näyttävä ja raamikas kimo ori, joka kilpailee kouluratsastuksessa GP-tasolla. Ori kypsyi hitaasti, eivätkä sen ensimmäiset vuodet kilparatsuna luvanneet hyvää jatkoa. Lawfordin omistajalla ja ratsastajalla riitti kuitenkin uskoa siihen, että vielä jonain päivänä ori puhkeaisi kukkaan ja siitä kehkeytyisi GP-tason kilparatsu. Niinpä he jatkoivat hevosen työstämistä ja lopulta heidän satsauksensa palkittiin. Lawford kilpailee yhä edelleen. Kilpakausi toisensa jälkeen näyttää siltä, että ori on kuin viini, se tulee entistä paremmaksi vanhetessaan. Jälkeläisiä II-palkinnolla kantakirjatulla oriilla on tähän mennessä reilut sata kappaletta ja se on hurjan suosittu jalostusori. Luonteeltaan Lawford on yleisesti ottaen rauhallinen hevonen, mutta toisinaan siitä pilkahtelee esiin tulisempi puoli. 

iee. Ariane on kaunis ruunikko tamma. Säkäkorkeutta sillä on 166 cm. Ariane kilpaili nuorempana Intermediate II-luokassa. Monet epäilivät aluksi tamman kykyjä, mutta pienikokoinen tamma näytti epäilijöille, että se pystyy napsimaan hyviä sijoituksia. Ariane päihitti urallaan monia itseään isokokoisempia ja isoliikkeisempiä oriita. Tammalla ratsastaneet kehuivat sen valtiksi todella sitkeää, mutta toisaalta myös miellyttävää ja nöyrää luonnetta, sillä Ariane halusi tehdä aina parhaansa radalla. Ratsastajien mukaan parhaimmillaan Arianen kanssa saattoi päästä niin hyvään yhteisymmärrykseen, että tuntui siltä kuin tamma olisi lukenut heidän ajatuksensa. Vakuuttava kilpaura päättyi sairastelukierteeseen, jonka jälkeen omistaja ei enää halunnut rasittaa hevosta treenaamalla sitä uudestaan vaativien luokkien edellyttämään kuntoon. Ariane jäi siitostammaksi nauttimaan kotitallin rauhallisista oloista. Tamman jälkikasvusta on nähtävissä, että se periyttää varsoilleen sitkeää, mutta miellyttävää luonnetta sekä irtonaisia liikkeitä.

(yersino)

 

Jälkeläiset

00.00.0000 rotu-skp nimi
00.00.0000 rotu-skp nimi

 

Kilpailut

Kilpailukalenteri

28.02.2018 | Kutsu | Prix St. Georges | 1/63 KRJ-CUP


 

Näyttelyjaos
Arvonimet  
Kutsu Palkinto Päätuomari Paikka
04.03.2018 irtoSert Sorel Stratocaster

 

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 (kirjoittanut x) - 

 

 

 

Tämä on virtuaalihevonen | This is a Sim-game horse

 

Tarina, kaikki nimet, hahmot ja tapahtumat joita tällä sivustolla kuvaillaan, ovat kuvitteellisia. Samankaltaisuudet oikeiden ihmisten/eläinten (elävien tai kuolleiden), paikkojen ja tuotteiden kanssa eivät ole tahallisia.


The story, all names, characters, and incidents portrayed in this site are fictitious. No identification with actual persons/animals (living or deceased), places, buildings, and products is intended or should be inferred.

©2020 Anarchie - suntuubi.com